REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

20 Mart 2019 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflar ile Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuz devam ediyor.

KOCA MEKTEP MEZUNLARI AYNI SIRALARDA
Denizli’nin Koca Mektep’i Denizli Lisesi, uzun yıllardır birbirinden değerli isimler yetiştiriyor. Alanlarında büyük başarılara imza atan Koca Mektep Mezunları, aralarında bağı da hiçbir zaman koparmıyor. 1959-1960 Eğitim Öğretim Dönemi’nde Denizli Lisesi’nden mezun olanlar da gerçekleştirilen buluşmada yıllar sonra yeniden aynı sıralara oturdu. Buluşmayı, rahmetli Hulusi Büyükkalaycı organize etti.

PAYZANOĞLU ÇİFTİ PİSTTE
Dr. Ahmet Payzanoğlu ile eşi Filiz Payzanoğlu, katıldıkları bir davette kendilerini piste attı ve dans ederek gecenin tadını çıkardı. Dr. Ahmet Payzanoğlu, uzun yıllar Denizli Devlet Hastanesi’nde görev yaptı, şifa dağıttı.

AFİYET OLSUN
Küçüker Tekstil’in kurucusu, duayen işadamı Besalet Küçüker, bu kez objektiflere çorba içerken takıldı. İş dünyasındaki etkisi kadar sosyal yaşamda da adından sıklıkla söz ettiren Besalet Küçüker, bu görüntüsü ile gülümsetti.

ŞIKLIK YARIŞINDALAR
Koru Motel’de düzenlenen etkinlik, birbirinden güzel ve şık kadınları bir araya getirdi. Engin Gereli, Şenay Öztürk, Şebnem Baklan ve Emel Bağbaşlıoğlu, güzellikleri ve zarafetleriyle göz kamaştırdı.

SOHBET Mİ OYUN MU?
Eczacı Tevfik Sağlam, rahmetli Altan Doğu ve Kültür ve Turizm Müdürü Meral Doğu pistte. Ancak, objektiflere yakalandıkları anda çalan müziğin ritmine mi eşlik ediyorlar, yoksa sohbet mi ediyorlar pek anlaşılamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı