REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

3 Nisan 2019 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta yine özel kareler ve hikayeler var.


GÜZEL’E EMNİYETLİ KARŞILAMA
Türk siyasi yaşamına “Öpen Adam” olarak giren ve bir süre önce Denizli’de rahatsızlanarak hayatını kaybeden Hasan Celal Güzel, yıllar önce bakanlık yaptığı dönemde Denizli’yi ziyaret etti. Bakan Güzel’i kentte karşılayanlar arasında Vali Necati Bilican ile birlikte Emniyet Müdürü Necdet Menzir de vardı.


PANELDELER
Figen-Fikret Kocaman, Sabiha-Nevzat Özel ve Osman Tartılacı, panel izliyor. Panelistlerden dikkatlerini kısa süreli olarak ayıran izleyenler, fotoğraflarının çekilmesinin ardından aynı dikkatli izlemeye devam ettiler.


BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından ortaklaşa düzenlenen başarı ödülleri sahiplerini buldu. Alanlarında ülke ekonomisine en yüksek katkı verenler plaketle onurlandırıldı, törenin ardından da bu toplu fotoğraf çekildi.


BACANAKLAR YEMEKTE
Yıl 1989. Uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan Mehmet İbanoğlu, bacanağı emekli banka müdürü Hüsnü Akcan ile kaçamakta. Eşlerini evde bırakan iki bacanak, hem yorgunluk attı, hem de uzun uzun sohbet etti.


ÖZAL DENİZLİ’DE
8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakanlık yaptığı dönemde bir Denizli gezisinde. Sık sık kente gelen Özal, 0-6 Yaş Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti, miniklerle bir araya geldi. Özal’a bu ziyaretinde Yetiştirme Yurdu Müdürü Neşet Kozanoğlu, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı İsmail Sever, Aycan Çakıroğulları, İşadamı Esat Sivri ve Musa Kazım Manasır da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı