REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Mayıs 2019 Çarşamba


Tarihin tozlu raflarında kalmasına gönlümüzün razı olmadığı fotoğraflar ile çok özel anlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.


BAŞKAN YOLCULUK NEREYE?
Bir denen Denizli Belediye Başkanlığı yapan Ziya Tıkıroğlu, kent dışından gelen konuğu ile yolculuk hazırlığında. Başkan’a o dönemde de sorduk, bir yanıt alamadık. Sorumuzu yineliyoruz. “Başkan yolculuk nereye?”


VALLAHİ BEN YAPMADIM
İş dünyasının önemli isimleri Ufuk Gürbüz ve İbrahim Savun birlikte. Fotoğraf makinasının deklanşörüne basıldığında İbrahim Gürbüz’ün verdiği poz “Vallahi ben yapmadım” der gibi.


ŞAİR DOKTOR VE DOSTLARI
Denizli İş Adamları Lokali yine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Denizli’de doktorluğunun yanı sıra şairliği ile de tanınan Metin Vural dostları ile bir arada. Etkinliğe DR. Metin Vural eşi Beyhan Hanım ile birlikte, dershaneci Hamdi Güner ve eşi Ayten Güner, Dr. Muzaffer Karakış ve eşi Nurten Karakış, Dr. Mustafa Başöz ve eşi Gül Başöz de katıldı.


ŞANSINIZ BOL OLSUN
Denizli’nin tanınmış isimleri Metin Saydal, Altan Doğu, Necati Kaymakçı, Yüksel Bağbaşlıoğlu ve Muammer Görümlü kağıt oynuyor. 1 Nisan 2001 yılındaki bu kağıt oyunu, “noter huzurunda oynanan iddialı bir oyun” olarak hafızalara kazındı.


DOKTORLAR KONUKLARINI AĞIRLIYOR
Pamukkale’de bulunan ve birçok buluşmaya ev sahipliği yapan Koru Motel’de Dr. Ali Güre ve eşi Melek Hanım ile Dr. Hamdi Arslan ve eşi Necla Hanım, kent dışından gelen konuklarını ağırlıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı