REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Haziran 2019 Çarşamba


Arşivin tozlu raflarında kalmamalı böyle kareler. Biz de bu düşünceyle uzun yıllar önce çıktığımız Geçmiş Zaman yolculuğumuz devam ettiriyoruz.


KOKTEYLDE KEYİFLİ ANLAR
Av. Bilsen Özen ve eşi Kamil Özen, Av. Niyazi Oğuzlar, Av. Ali Koyuncu ve eşi Afet Koyuncu 2005 yılında düzenlenen kokteyldeler. Ayaküstü sohbet keyifli ve renkli anlara sahne oldu.


GÖZ KAMAŞTIRDILAR
Ayla-Ülgen Sivri Çifti, Anomen Otel’de düzenlenen bir dostlarının düğün töreninde. Ayla Ülgen güzelliği, Ülgen Sivri de şıklığı ile göz kamaştırdı.


SOYLU AİLESİ YEMEKTE
Denizli’nin tanınmış tekstilcilerinden rahmetli Lütfi Soylu ve ailesi katıldıkları bir davetteler. Yoğun iş temposundan fırsat yaratan Lütfi Soylu, ailesi ile vakit geçirmenin keyfini çıkarıyor.


ŞEHİDE SON GÖREV
Siirt’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teknik Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı, 12 Kasım 2012’de hüznün hakim olduğu törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehide son görevini yerine getirmek için Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, rahmetli Mehmet Fevzi Yeniçeri, eski DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ömer Yurtseven de törene katıldı.


GELİNE MANİDAR HEDİYE
Zaman zaman etkinliklerde ve düğünlerde yalnızca görev icabı bulunmadık. Kişiliğimizi yansıttığımız, muziplik yaptığımız anlar da oldu. Bunlardan birinde karenin baş aktörlerinden biri de ben oldum. Emel-İnanç Özdemir Çifti’nin mutlu bir yaşama yelken açtıkları düğünde, geline oklava hediye ettim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı