REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

5 Kasım 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-anilar-cengiz-akhisar-h

Bu hafta Denizli’nin bir döneminde imzası olanları anımsayalım istedik. İşte çoğunluğunu siyah beyaz karelerin oluşturduğu geçmişten bir demet…

ic-2

PRİZMA 10. YILINI KUTLUYOR
Denizli’de serbest çalışan 83 makine mühendisinin bir araya gelmesiyle 2004 yılında kurulan, halen 49 ortakla faaliyetlerini sürdüren PRİZMA A.Ş, başarılarla dolu 10 yılı geride bıraktı. Güçbirliğinin güzel bir örneğini oluşturan PRİZMA A.Ş’nin geliştirdiği “Gasline Cad Doğalgaz Tasarım Programı”, birçok ilde kullanılıyor. Bu fotoğraf karesinde yer alanlar ise, PRİZMA A.Ş’ye ilk harcı koyanlar.

ic-16
DENİZLİ’NİN BİR DÖNEMİNE DAMGASINI VURDU
Fotoğraf karesinde, eşi Binnur Hanım ile pürneşe dans ederken görülen Ziya Tıkıroğlu, Denizli’nin bir dönemine ismini yazdıranlardandır. Genç yaşlarda girdiği siyasette en son yaptığı görev Denizli Belediye Başkanlığı oldu. Denizli Ticaret Odası’nın yanı sıra, DESAV’ın da bir dönem başkanlığını yapan Ziya Bey’in Denizli’ye bıraktığı en güzel eser, bugün birçok etkinliğin yapıldığı ve kendi ismini taşıyan Açıkhava Tiyatrosu’dur.

ic-17
HAYIFLANMAYIN METİN BEY…
Metin Kömürcüoğlu, 46 yıllık mimar. Kentteki birçok yapıda onun imzası vardır. Bu arada, siyasete de girmiş, 1983’te DYP’nin Denizli Merkez İlçe Teşkilatı’nı kurmakla görevlendirilmişti. Şimdilerde ise yılların yorgunluğunu atmaya çalışıyor. Eşiyle birlikte bir davette eğlencenin keyfini yaşayan Metin Beyi, siyah beyaz fotoğraf karesiyle anıyor ve “nice yıllara” diyoruz.

ic-25

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ’NÜ UNUTMADI
Münir Güney, Denizli’de görev yapan valiler arasında en çok sevilenlerin başında gelir. O Denizli’yi, Denizlililer de onu hiç unutmadı. 12 Eylül döneminde Bülend Ulusu başkanlığındaki hükümette Köyişleri Bakanı olarak görev yapan Güney, Denizli ziyaretinde çok sevdiği Pamukkale’yi gezdi. Kendisine valilik döneminde Özel Kalem Müdürü olan Süleyman Başsorgun eşlik etti.

ic-36

O ARTIK MESLEĞİNİN DUAYENLERİNDEN
Mimar Köksal Toker, mesleğinde 41 yılı geride bıraktı. Artık o da mesleğin duayenlerinden, gençlerin yol göstericilerinden…Fotoğraf karesinde eşiyle birlikte dans ederken görülen Köksal Beye, sağlıkla ve huzurla geçecek nice yıllar diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı