REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

16 Ocak 2020 Perşembe

“Geçmiş Zaman Olur Ki” diyerek çıktığımız yolculuğumuz yeni bir durağında. Bu hafta da yine birbirinden özel kareler ve hikayeler var.


ROTARY ÜYELERİ BU ETKİNLİKTE BULUŞTU
Denizli Rotary Kulübü üyeleri, Tusan Motel’de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Kulübün yeni dönem projelerinin masaya yatırıldığı buluşma renkli görüntülere sahne oldu. Rotary’nin etkin bir çalışma ortaya koyduğu dönemde yönetimde de önemli isimler yer almıştı.


GECENİN RENKLİ SİMALARI
İşadamı Bekir Urganlıoğlu’nun eşi Canan Urganlıoğlu ile amcası rahmetli emekli albay Kamil Aykota, katıldıkları bir davette dans ediyor. Denizli sosyal yaşamının renkli simalarından biri olan Canan Urganlıoğlu ile Aykota’nın dansı gecenin ilgi odağıydı.


YOĞUN İŞ TEMPOSUNA AİLE YEMEĞİ MOLASI
Denizli iş dünyasının duayen isimlerinden biri olan rahmetli Hulusi Kulaklı, eşi Semiha Kulaklı ile kızı Betül Kulaklı katıldıkları gecede aile saadeti yaşıyor. Denizli İşadamları ve Bankacılar Lokali’nde gerçekleşen buluşma, yoğun iş temposu arasında Hulusi Kulaklı’ya güzel bir mola oldu.


DAĞI-YEĞEN BİRLİKTE
İş adamı Musa Kazım Manasır ile Dr. Murat Aslan birlikte. Dayı-yeğen Çamlık’ta bir araya geldi, hem hasret giderdi, hem de güzel havanın tadını çıkardı.


ÖMRÜN UZUN OLSUN
Nilgün-Halil Ulubaşoğlu Çifti’nin yeğenleri Şeyda İnceoğlu için görkemli bir doğum günü partisi düzenlendi. Küçük Şeyda, teyzesi Nilgün Ulubaşoğlu’nun kucağında, doğum günü pastasını kesiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı