REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

15 Nisan 2020 Çarşamba

Tarih sayfaları arasındaki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta yine önemli duraklarımız var.


DEFİLELİ AÇILIŞ
İstasyon Caddesi’nde faaliyete başlayan Subaşı Oteli’nin açılışı özel bir etkinlikle gerçekleştirdi. Dönemin Belediye Başkanı Ali Marım başta olmak üzere Denizli protokolünün ilgi gösterdiği açılış defile ile yapıldı.


YEŞİL DENİZLİ’YE KATKI
İş adamı Bekir Urganlıoğlu ve rahmetli Gürol Contay, Görme Engelliler Okulu’nun arazisinde düzenlenen fidan dikim etkinliğinde. Urganlıoğlu ve Contay yeşil Denizli’yi katkı koydu.


KORU MOTEL7DE YEMEKLİ BULUŞMA
Pamukkale’de uzun yıllar hizmet veren Koru Motel, birçok özel etkinliğe de ev sahipliği yaptı. Doktorlar ile iş adamlarını buluşturan yemekli etkinliğe katılan Dr. Ümit Baklan, Feridun Aksel, Dr. Okyar Gereli ve Hayati Tavaslıoğlu, pür dikkat konuşmacıyı dinliyor.


UNUTMADIK
Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden biriydi Ali Yavuzçehre. Bir süre önce kaybettiğimiz Yavuzçehre, eşi Neşe Yavuzçehre, Ferit Dinçel ve eşi Mürüvet Dinçel ile yemekte bir araya geldi.


MAYIN ARAMA GEMİSİ HATIRASI
Denizli Rotary Kulübü üyeleri, Çanakkale gezisi gerçekleştirildi. 2003 yılında düzenlenen gezinin önemli anlarından biri de, savaşta mayın arama faaliyeti yürüten ve müzede ziyarete açılan gemiyi de gezdi. Rotary üyeleri, ziyaretin ardından geminin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı