REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Nisan 2020 Çarşamba

Denizli’nin bir dönemine damga vuran kentin önemli isimleriyle sizleri buluşturmaya devam ediyoruz. Bu hafta yine birbirinden özel konuklar ve konular var.


GELENEKSEL PASTANE BULUŞMASI
Onlar, yılların eskitemediği dostlar. İşadamlarından İsmail Hakkı Gerelioğlu, Behçet Ünal, Fikret Kocaman ve Hüseyin Erikoğlu, yine Bayramyeri’ndeki Melek Pastanesi’nde bir aradalar. Sıkı dostların bu buluşmaları uzun yıllardır geleneksel olarak sürüyor.


DENİZLİ’DE İZİ OLAN BAŞKAN
Mimar Ziya Tıkıroğlu ve eşi Binnur Tıkıroğlu birlikte. Denizli’de izi olan isimlerden biri olan Ziya Tıkıroğlu, Belediye Başkanı olarak bir dönem hizmet ettiği kentin sosyal ve kültürel yaşamında da yer sahibiydi.

İKİ DOST AYNI MASADA
2 eski arkadaş Denizli Rotary Kulübü toplantısında. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erbağ ile Mustafa Aygül, Rotary buluşmasında aynı masayı paylaştı.


ALİ İPEK VE GENİŞ AİLESİ
Denizlispor’un efsane başkanlarından Ali İpek ve geniş ailesi bir arada. Küçük bin doğum günü partisi için bir araya gelen aile, geleceğe bu anıyı bıraktı.


SOSYAL YAŞAMIN RENKLİ SİMALARI
Metin Saydal ve Hikmet Çomakoğlu, Denizli sosyal yaşamının renkli isimleri. Bir çok yardım organizasyonunda ön saflarda olan, kentin kültürel ve sanatsal etkinliklerinde yer alan iki aile dostu Metin Saydal ve Hikmet Çomakoğlu bir etkinlikte yine birlikteler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı