REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Mayıs 2020 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız yolculuğumuz devam ediyor.


MÜDÜR MARIM BASIN İLE İNCELEMEDE
Ali Marım, uzun dönem Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüttü. Müdür Marım, 1978 yılında şimdi Forum Çamlık AVM’nin bulunduğu alanda yürütülen projeyi basın mensupları ile birlikte inceliyor. İncelemede Gazeteci Erol Özbal ve Kemal Tartılacı ile dönemin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Yiğit de yer aldı.


DİNÇSOY ECZANESİ AÇILIYOR
Nevin Dinçsoy’un eczanesi, Hastane Caddesi üzerinde açılıyor. Açılışa Vali Münir Güney, Belediye Başkanı Hasan Gönüllü, iş adamı Raşit Özkardeş ve davetliler katıldı.


VALİ İLE SICAK SOHBET
Sami Sönmez, 1981-1984 yılları arasında Denizli Valisi olarak görev yaptı. Bu süre içinde kentte önemli işlere imza atan, halkla iyi ilişkiler kuran Vali Sönmez ile Cengiz Akhisar bir davette birlikteler. Vali Dönmez ve Akhisar, uzun süre samimi bir sohbet gerçekleştirdi.


BAYINDIRLIĞIN EFSANE MÜDÜRÜ
Fahrettin Altuğ, uzun yıllar Denizli Bayındırlık Müdürü olarak görev yaptı. Fahrettin Altuğ, çalışkanlığı, sıcak kanlı kişiliği, personeli ve vatandaşlara yaklaşımı ile gönüllerde yer edindi.


İŞ ADAMLARININ SOHBETİ
Denizli’nin iki önemli iş adamı Cafer Cıvgın ve Fahri Ergür, sohbette. Fahri Ergür, iş adamı kimliğinin yanı sıra uzun yıllar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığını da yürüttü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı