REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

24 Haziran 2020 Çarşamba

Zaman yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu hafta yine özel kareler ve hikayelerle karşınızdayız.


ERİŞKİN VE DOSTLARI YEMEKTE
Denizli’de gözlük sektörünün öncülerinden olan Modern Optik sahibi Hasan Erişkin, ailesi ve dostlarıyla yemekte. İşadamları Lokali’ndeki yemeğe Hasan Erişkin ve eşi Ayşe Erişkin ile çocukları Yeşim, Sultan ve Mehmet Erişkin, aile dostları eczacı Nezihi Aksoy ve eşi Nergiz Hanım katıldı.

USLU DÜNYA EVİNE GİRİYOR
Denizli iş dünyasının etkili isimlerinden biri olan Denizli Sanayi Odası’nın eski başkanlarından, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdulkadir Uslu dünya evine giriyor. Abdulkadir Uslu ile eşi Seher Hanım, Karabulut Düğün Salonu’na rahmetli babası Sami Uslu ile birlikte giriyor.


BU DELİKANLIYI TANIDINIZ MI?
Ünü Denizli sınırlarını aşan Hacı Şerif markasının önemli isimlerinden biri olan Necip Helvacı, karşımıza bu kez gençlik fotoğrafıyla çıktı.


DENİZLİ’DE AVM’NİN TEMELİ
Denizli’de ilk çok katlı alışveriş merkezi DEPA İstasyon Caddesi’nde işadamı Fuat Dağdeviren tarafından 1973 yılında açıldı. Açılışa Vali Münir Güney, eşi Gülsen Güney, Tugay Komutanı Muzafer Yenal, işadamı A. Nuri Erikoğlu, Bekir Karakurt katıldı.


DOSTLAR YEMEKTE BULUŞTU
Denizli’nin ilk noterlerinden M. İhsan Gökgöz, Sıdıka Gökgöz, Bekir Karakurt, Fahriye Karakurt, Hilal Gökgöz Bababalım, İclal Gürocak, Figen Kocaman, Şevket Karakurt, Özenç Karakurt ve Özden Yüksel, Koru Motel’de yemekte bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı