REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

14 Ekim 2020 Çarşamba

Tarih sayfalarındaki yolculuğumuza arşivlerden derlenen fotoğraflar ile devam ediyoruz. Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta yine birbirinden özel hikayeler var.

KARDAŞLAR ÇİFTİ KAHVALTIDA
Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden olan ve 2 Nisan 2020’de koronavirüs nedeniyle kaybettiğimiz Taştan Kardaşlar, eşi Firdevs Kardaşlar ile bir etkinlikte. Yıllar önce Polis Evi’nde düzenlenen kahvaltıda çekilen bu sıcak fotoğraf, geleceğe anı olarak kaldı.

BAŞKAN VE KIZININ MUTLULUK POZU
Denizli’nin iki dönem Belediye Başkanlığını yapan Ali Marım, kızı Ebru ile birlikte. Pazar günü Dünya Kız Çocukları Günü’ydü. Başkan Marım’ın kızı Ebru’nun Dünya Kız Çocukları Günü’nü kutluyoruz.


YORGUNLUK ATIYORLAR
Denizli sosyal yaşamının önemli isimleri katıldıkları Antalya gezisinde bir hayli yoruldu. Nergis Kolbaşı, Saime Öztürk ve Av. Aysun Nalbant konakladıkları otelin lobisinde yorgunluk atıyor.


DEBA’NIN A TAKIMI SİNEMADA
Denizli Basma Boya Sanayi’nin A takımı Yeni Sinemada. Mete-Gerda Kireçci, oğulları Oktay ve kızkardeşleri ile Feridun ve Kılıç Bey birlikte sinema keyfi yaptı.


VALİ SAVACI’YI KARŞILAMA TÖRENİ
Vali Sabahattin Savacı, 3.10.1977 ile 18.02.1978 tarihleri arasında Denizli Valisi olarak görev yaptı. Vali Savacı, Denizli’de göreve başladığı gün Valilik önünde törenle karşılandı. Törende Süavi Erdemtok ve Fevzi Şenel de yer aldı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı