REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

30 Ocak 2019 Çarşamba


Geçmiş Zaman Olur Ki diyerek çıktığımız zamanda yolculuğa devam ediyoruz.


DOĞAL GAZ İÇİN İLK ADIM
Denizli’de doğal gaza geçişin temellerinin atıldığı 2004 yılından önemli bir kare. O dönemde oluşturulan çok ortaklı Prizma Şirketi lansman yaptı. Lansmanın ardından, Delikliçınar Meydanı’nda bu fotoğraf çekildi.

BABA İLE KIZININ DANSI
Karakurt Un Fabrikası kurucularından işadamı Şevket Karakurt, kızı Figen Karakurt ile dans ediyor. Baba ile kızının dansı, davetliler tarafından ilgiyle izlendi, bol bol alkışlandı.


OKUL BAHÇESİ AĞAÇLANDIRILIYOR
Görme Engelliler Okulu’nun bahçesi düzenleniyor. Bahçe düzeninin ana hatlarını da ağaçlandırma çalışması oluşturdu. 1998 yılında DOÇEV yetkilisi Tarık Barbaros Pilevne ve orman mühendisi İrfan Sonyıldız’ın nezaretinde İşadamı Turhan Ülkü fidan dikiyor. Turhan Ülkü’nün eşi Nermin Ülkü de etkinliğe katılarak, çevre bilincine destek verdi.


GONCALI’DA PAZAR KEYFİ
Rahmetli İhsan Önen ile eşi Melek Önen, çocukları Erdem ve Evren ile pazar keyfi yapıyor. Ailecek vakit geçirmek için Goncalı Piknik alanını tercih eden Önen Ailesi, keyifli bir gün geçirdi.


DÜĞÜN HATIRASI
Avukat Mehmet Ünal, yaşamını Cemile Ünal ile birleştirdi. Düğün öncesi aile fotoğrafı çektiren Ünal Çifti’ni bu özel günlerinde akrabaları ve dostları eşlik etti. Hülya Ünal Gerelioğlu, Süleyman Ünal, Mürüvet Ünal, Özenç Karakurt, Figen Kocaman, Şevket Karakurt, Bekir Karakurt, Tijen Erikoğlu, Behçet Ünal, Zeliha Karakurt, Fahriye Karakurt, Özden Yüksel, İclal Gürocak genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı