REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

28 Ocak 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-anilar-fotograflar-hatiralar-cengiz-akhisar-h

Denizli’deki sosyal yaşamdan karelerle “geçmiş zaman olur ki” demeye bu hafta da devam ediyoruz. İşte iş dünyasının renkli simalarından çok özel kareler…

ic-19

OYNAMADAN BIRAKMAM
Yıl 2000… Kayalar Ailesi’nin en mutlu günlerinden birisi. Oğlunu evlendiren Kayalar Tekstil’in sahibi Fikret Kayalar, konuklarını tek tek karşılarken, onlarla oyun pazarlığını da ihmal etmedi. İşte böyle anlardan birisi… Erikoğlu Holding üst düzey yöneticilerinden Caner Pancaroğlu’nu yakalayan Fikret Bey, “oynamadan bırakmam” diyor.

ic-8

MANAVGAT ŞELALESİ’NDE BAŞ BAŞA
Denizli iş dünyasinin duayenlerinden Esat Sivri, ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın ailesine de zaman ayırır, geziye çıkmayı ihmal etmezdi. Bu gezilerden birisinde yolları Manavgat’a düşmüş. Eh buraya kadar gelinir de Manavgat Şelalesi’nde fotoğraf çektirmeden dönülür mü? “Dönülmez” diyen Sevgi-Esat Sivri çifti objektifimize bakıp, bu pozu verdi.

 

__________________________________________________________

gamatex-reklam

__________________________________________________________

ic-15

YILLAR NE DE ÇABUK GEÇMİŞ
Zaman su gibi akıp gidiyor… Anıların belgesi olan fotoğraf karelerine baktığımızda “yıllar ne de çabuk geçmiş” diye hayıflanmadan edemeyiz. İşte onlardan bir kare… Denizli’nin en eski lezzet ustalarından Melek Pastanesi sahibi Arif Ekin ile eşi Hacer Ekin dans ederken görülüyor.

ic-6
AİLE EĞLENİYOR
Hayat iş ve onun getirdiği koşuşturmacadan ibaret değil. Aileyi ve dostları da unutmamak, bir araya gelip hoşça zaman geçirmeyi de unutmamalıyız. Akça Ailesi bunu sıkça yapanlardan… Fotoğraf karesindeki Gökçen Akça, Dilek Akça, Levent Akça, Gültekin Akça ve Neşide Akça, hep birlikte eğlenmenin keyfini yaşıyor.

ic-10

KORKUT ÖZAL TEFTİŞTE
Özal Ailesi’nden siyasete ilk giren, MSP’nin koalisyon ortağı olduğu hükümetlerde bakanlık yapan ve siyasete DP Genel Başkanı olarak veda eden Korkut Özal, bir Denizli ziyaretinde Denteks ziyaret etti. Özal, bu ziyaretinde Denteks’in sahibi Ali İhsan Kasapoğlu, Rahmi Palamutçu, Mehmet Gökçe, Sait Atıcı, Sait Özkan, Nevzat Özel ile birlikte görülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı