REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

25 Şubat 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-fotograflar-anilar-mazi-hatiralar-cengiz-akhisar-h

Denizlispor’un efsane başkanlarından, mutluluk tablolarına uzanan bir fotoğraf yolculuğuna çıkarıyoruz sizleri.

ic-13
EFSANE BAŞKANLAR
Denizlispor en parlak yıllarını onların başkanlığı döneminde yaşadı. Ahmet Dartar, kolları sıvadı öyle bir yönetim oluşturdu ki… Doğan Demircioğlu’ndan Ali Baysal’a, Ali İpek’ten Burhan Gür’e, Selami Damgacı’dan İbrahim Demireren’e birçok isimle yola çıktı. O kadro yeşil-siyahlı takımı o zamanki adıyla 1. Lige’e taşıdı. Sonra bayrağı Ali Baysal devraldı. Göreve gelirken “Kulübü borçsuz devredeceğim” dedi, sözünü tuttu. İşte o nedenle “Efsane Başkan”dır onlar. Ruhun şad olsun Ahmet Abi, sağlıklı ve uzun ömürler Ali Abi…

ic-20
ÇOMAKOĞLU VE ÇOMUTLAR’IN MUTLULUĞU
Epey geçmişe götürüyoruz sizleri. Çomakoğlu ve Çomut ailelerinin en mutlu günlerinden bir kare. Diş Hekimi Mehmet Çomut ile Behçet Çomakoğlu’nun kızı Gülçin’in düğün töreninin ardından iki aile ve yakın dostları, anılarda kalan bu pozu verdiler.

ic-1
ANNENİN DİZİNİN DİBİNDE
Fotoğraf karesindekiler işadamı Mustafa Aygül’ün eşi Pervin ile kızı Melek. Malum, iş hayatı. Tempo yoğun. Böyle durumlarda eş devrede. Babanın yokluğunu hissettirmemek onlara düşüyor. Pervin Hanım da on anlardan birisinde objektifimize böyle yakalandı.

 

ic-5
CİNKAYA AİLESİ KUTLAMADA
Cinkaya Ailesi bir arada Denizli’nin köklü kuruluşlarından Faber Mermer’in başarısını kutluyor. Fotoğraf karesindekiler (sağdan sola) Yasin Cinkaya, İbrahim Cinkaya, Fadime Cinkaya, Yasemin Cinkaya (Yasin Cinkaya’nın eşi), Yeliz Aktürk, Yasemin Cinkaya ve ünlü sunucu Vatan Şaşmaz.

ic-23
HER DAİM BİRLİKTELER
Denizli’nin tanınmış işadamlarından İhsan Cem, yıllarca yoğun tempoyla çalıştı. Ama “iş için zaman varsa, eş ve aile fertleri içinde vardır” diyerek, birlikte zaman geçirmeye hep fırsat yarattı. İşte böyle anlardan birisinde eşi Meral Hanım ile birlikte objektifimize böyle yansıdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı