REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

15 Nisan 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-anilar-fotograflar-hatiralar-cengiz-akhisar-hBu hafta Çamlık Koleji’nden yoklama alıyor, Denizlispor’un efsane yönetiminden, kente bürokrat ve oda başkanı olarak hizmet veren dostlardan kareler paylaşarak, geçmiş zamana yolculuk yapıyoruz.

ic-7
ÇAMLIK KOLEJİ’NDE YOKLAMA ALIYORUZ
Çamlık Koleji… 1970’li yıllarda Denizli’nin en gözde eğitim kurumlarındandı. Sonra devam edemedi ama binası hep eğitimin hizmetinde oldu. Denizli’de üniversitenin olmadığı yıllarda Mimarlık Mühendislik Akademisi’ne, Mühendislik Fakültesi’ne ev sahipliği yaptı. Şimdilerde ise Pamukkale Üniversite Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak hizmet veriyor. Bu anımsatmanın ardından 17 Şubat 1973 tarihine uzanıyor, İngilizce öğretmeni Cantekin Altınaş ile birlikte Çamlık Koleji 4/A şubesinde okul numaralarıyla yoklama alıyoruz. 124 Hande Gökgöz, 147 Müberra Uzunoğlu, 175 Hülya Varlıker, 156 Asuman Sarıoğlu, 202 Sedat Babiroğlu, 130 Ercan Kıvrak, 180 Mustafa Akyel, 172 Mehmet Erkut, 203 Kadir Altıntaş.

ic-9DENİZLİSPOR’DAN NOSTALJİ
Hey gidi günler hey… Neydi o yıllar? Takımın o dönem ki ismiyle 1. Lig’e yükseldiği, büyük takımlara çelme attığı yıllar. Yönetim ve teknik ekip bir arada. Solda kulübün emektarı rahmetli Kemal Bağbaşlıoğlu, sağ taraftakiler ise Ahmet Özgül, Burhan Gür, Nevzat Güzelırmak (teknik direktör), Ahmet Dartar (kulüp başkanı), Dr. Mesut Erzurumlu, Necati Çağırgan ve Ergun Kuran.

 

ic-18
BU KAREDEN EKSİLENLER OLDU
Bu fotoğraf anılar arasındaki yerini çoktan aldı. Dönemin Denizli Valisi Yusuf Ziya Göksu (solda), hemen yanında kısa bir süre önce vefat eden Denizli Ticaret Borsası eski Başkanı İlter Panayır ve işadamı Ruhi Sözkesen (sırtı dönük) ile dönemin Denizli Emniyet Müdürü Necati Altıntaş (sağda, o da vefat etti) bir etkinlikte görülüyor.

ic-26
DORUM MUĞLA’DA, GÜLSEVER BAŞKAN OLDU
Bir dönem tarım İl Müdürlüğü görevinde bulunan Yusuf Gülsever ile Denizli’ye uzun süre SGK Müdürü olarak hizmet veren Ayhan Dorum, dönemin Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Hacı Şerif Çınar Şubesi açılışında bir arada. Bir ara siyasette şansını deneyen ve AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Dorum, şimdi Muğla SGK İl Müdürü. Yine AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Gülsever ise, şimdilerde memleketi Baklan’da belediye başkanı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı