REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

13 Mayıs 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-fotograf-nosalji-h

Siyah-beyaz ve renkli karelerden derlediğimiz fotoğraflarla “geçmiş zaman olur ki” demeyi sürdürüyoruz.

foto-3
OTURMAK ONUN İŞİ DEĞİLDİ
Kimi gün boyu evinden dışarıya adım atmak istemez, kimi de hiçbir şey yapmadan öylesine oturmaktan hoşlanmaz. İşadamı Abdülkadir Uslu’nun babası Sami Uslu da evde oturmaktan hoşlanmayanlar grubundandı. Fırsat buldukça kendisini dışarıya atar, yürüyüşler yapardı. Bunlardan birisinde karşılanşınca, biz de deklanşöre dokunduk…

foto-8
KAYNAK ÇİFTİNİN ŞIKLIĞI
Tekstilden mermere farklı iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerin sahibi olan işadamı Mustafa Kaynak, tam bir işkoliktir. Ama sosyal aktiviteleri de “işim yoğun” diye es geçmez. Genelde de eşi Nalan Hanım ile birlikte katılır davetlere. Biz de böyle bir anda yakaladığımız Nalan-Mustafa Kaynak çiftini fotoğraflamayı ihmal etmedik.

 

 

foto-12
GÜLÜMSEYİN HAYATA
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Diler Aslan, eşi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Murat Arslan ile oğulları Onur bir arada. Arslan Ailesi, 1997 yılındaki bir etkinlikte bu anı ölümsüzleştirme önerimize “hay hay” diyerek ve gülümseyerek bu pozu verdi. Gülmeye ve gülümseye giderek daha çok ihtiyaç duyduğumuz günler yaşarken, Arslan Ailesi’ne de bizi kırmadıkları için teşekkür ediyoruz.

foto-19

ŞİMDİ MİLLETVEKİLİ ADAYI
Dr. Cumhur Güner, Denizli’nin renkli simalarındandır. Yıllarca AP ve DYP’de politika yapan babası Ali Güner’in izinden giden Cumhur Bey de politikadan uzak kalamadı. DYP ve DP’de aktif görevler aldı. Şimdilerde ise Anadolu Partisi saflarında. Partinin kurucu il başkanlığının ardından, milletvekili adayı oldu. İkinci sırada yer alan Cumhur Güner, parsini anlatabilmek için ter döküyor. Fotoğrafta yıllar önce objektifimize eşi Melek Hanım ile bu pozu veren Cumhur Güner’e kolay gelsin diyoruz.

foto-22

YORUMSUZ
Biz bu fotoğrafa başlık atmadık. Hatta yorum da yapmıyoruz. Sadece bir eğlence zamanı. Masalarına gelen oryantali boş çevirmeyenler de Oğuz Dalaman il Dede Vural…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı