REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Haziran 2020 Perşembe

Tarihteki yolculuğumuz devam ediyor. Bu hafta sizlere özel kareler sunuyoruz. Bunlardan biri de Denizli’nin bir dönemine damgasını vurmuş olan Belediye Başkanı Ali Marım. Başkan Marım, yoğun iş temposunda yeni yıl kutlamasını katıldı. Başkan, dostlarıyla birlikte stres attı, keyifli bir gece geçirdi.


DOSTLARIN BULUŞMASI
Denizli’nin tanınmış isimlerinden Hayati Tavaslıoğlu’nun eşi Meral Tavaslıoğlu İle Dr. Okyar Gereli’nin eşi Engin Gereli arasındaki dostluğu bilmeyen yoktur. İkili, Koru Motel’de akşam yemeğinde bir araya geldi, keyifli bir gece geçirdi.


GENEL KURUL HATIRASI
Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunu yaptı. Musa Çelikkol’un zaferiyle sonuçlanan seçimlerin ardından yönetim bu hatıra pozunu verdi.


DENİZLİ’NİN DUAYENLERİ
Denizli iş dünyasının duayen iki ismi, Pamukkale Tusan Motel’de bir araya geldi. Sanayici Nuri Erikoğlu ile işadamı Metin Özkardeş, gerçekleştirilen etkinlikte hareketli bir gece geçirdi.


BAŞKAN’DAN YENİ YIL KUTLAMASI
Denizli’nin bir dönemine damgasını vurmuş isimlerden biriydi Belediye Başkanı Ali Marım. Başkan Marım, Denizli İş Adamları Lokali’nde Av. Hasan Himmetli ile birlikte yeni yıl kutlamasına katıldı.


VALİ KAPLAN’A TÖRENLİ KARŞILAMA
Vali Rifat Kaplan, 13 Şubat 1984’te Denizli’de göreve başladı. Vali Kaplan, Denizli Valiliği önünde düzenlenen törenle karşılandı. Karşılama töreninde Eğitim enstitüsü Müdürü Ertuğrul Yaylalı da yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı