REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

24 Haziran 2015 Çarşamba

denizli-gecmib-zaman-olur-ki-h

Fotoğraflar geçmişin en iyi belge ve tanıklarındandır. Bazen düşündürür, bazen gemişe yolculuğa çıkarır. Bu hafta da fotoğraflarla geçmiş zaman olur ki diyoruz…

denizli-gecmis-zaman-olurki-ekip-gorev-basinda-4
EKİP GÖREV BAŞINDA
Denizli Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, eğitim alanında çok önemli bir hizmetin hamiliğini yapıyor. Görme engelliler için Türkiye’ye örnek olan bir eğitim kurumunu yaptıran dernek, halen bu okulun giderlerini karşılamaya da devam eiyor. Bunu nasıl mı sağlıyor? Geziler, Anneler Günü Piknik Yemeği ve benzeri etkinlikler ile sandalye-masa kiralayarak. İşte bunlardan birisi 2000 yılındaki Anneler Günü organizasyonu. Çamlık’taki etkinlikte Dernek Başkanı Hasan Himmetli yine her zaman ki gibi görevinin başında. Fotoğraftakiler (soldan sağa) Şekibe Himmetli, Fatma Özgür, Şeref Hazer, Osman Özgür, Hasan Himmetli .

denizli-gecmis-zaman-olurki-ic-3
İLTER BAŞKAN’I ANIYORUZ
İlter Panayır… Denizli iş dünyasının duayeni, 17 Mart 2015’te geçirdiği kalp krizi sonucunda aramızdan ayrıldı. Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı ve Denizli Platformu’ndaki yaklaşımları, doğup büyüdüğü kente hizmet aşkı hiç unutlamayacak. Eşi Şenay Hanım ile bir davette fotoğraf çekme ricamızı kırmayan İlter Panayır’ı rahmetle anıyoruz.

 

denizli-gecmis-zaman-olurki-ic-2
NEŞENİZ HİÇ KAYBOLMASIN

Denizli’deki mimarların en eskileri arsındadır Metin Saydal. Sosyal faaliyetlere katılmayı, dostlarıyla aynı ortamda bulunmayı kendisi de eşi Ferhan Hanım da çok sever. İşte böyle anlardan birisinde objektifimize böyle yakalandılar.

denizli-gecmis-zaman-olurki-ic-1
YILLAR ÖNCESİNDEN…
Denizli’de hukuk camiasının çınarlarından Behçet Çomakoğlu ile kızı Gülçin Hanım’ı yıllar öncesine götürelim istedik. Fotoğraf karesi epey eski. Zaten siyah-beyaz olması bunu anlatmaya yetiyor. Behçet Bey, kızı Gülçin’i yeni bir hayata uğurlarken, biz de bu kareyi çekmiştik. (Soldan sağa)Behçet Çomakoğlu, kızı Gülçin, damadı Diş Hekimi Mehmet Çomut ve eşi Hikmet Çomakoğlu.

denizli-gecmis-zaman-olurki-ic
NE O KÜS MÜSÜNÜZ?
Mehmet Ünal, mesleği bırakmış olsa da Denizli’nin eski avukatlarındandır. Yanın ise uzun yıllar Denizli Fırıncılar Odası Başkanlığı yapan Kemal Arıcı var. Aynı odanın içindeler ama birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar. Biz de o anı yakalayınca dokunduk deklanşöre. Ne o küs müsünüz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı