REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

8 Temmuz 2015 Çarşamba

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-08.08.2015-h

Bu hafta da sizleri siyah-beyaz ve renkli fotoğraflar ile zamanda yolculuğa çıkarıyoruz. Bu fotoğraf karelerinde kimler yok ki…

ic-1

Yakalandığı lenfoma kanseriyle mücadelesini kazanmasına rağmen kaptığı bir enfeksiyon nedeniyle 7 Haziran’da yaşamını yitiren yazarımız Sadık Emre Çaputçu’yu, vefatının birinci ayında bir kez daha şükranla anıyoruz. Bir taraftan hastalığıyla savaşırken, diğer yandan sosyal aktivitelere katılmayı da ihmal etmeyen Çaputçu, Görme Engelliler Okulu yararına düzenlenen tavla turnuvasında, genç işadamlarından Nuri Erikoğlu ile birlikte görülüyor…

ic-8

YILLAR NE DE ÇABUK GEÇMİŞ
Klişe sözdür ya, yıllar su gibi akıp gitti… Bu siyah-beyaz fotoğraf karesine bakınca “söyleyen haksız değil” diyoruz. Meral Abalıoğlu, Ali Abalıoğlu, Turan Ülkü’yü bir arada gösteren bu fotoğraf, 1970’li yıllarda arşivimize girmiş.

 

ic-g3
BİRİ PROFESÖR, DİĞER YARDIMCI DOÇENT OLDU
Ertuğrul Yaylalı, 1980’li yıllarda Denizli Eğitim Enstitüsü ve Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yanına aldığı oğulları (sağda) Volkan ve (solda) Yalın Tolga Yaylalı ile objektifimize bu pozu verdi yıllar önce. Volkan Yaylalı, artık profesör ve özel bir göz hastanesinin sahibi. Yalın Tolga Yaylalı ise yardımcı doçent doktor olarak Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda görevli.

ic-g4

BABA-OĞUL KONSERDE
Yer bir dönem Denizli’nin gözde eğlence mekanlarında Gar Gazinosu. Sahnede ise Delisin isimli şarkılarıyla Eurovision Türkiye elemelerinde seslerini duyuran Cici kızlar Grubu’nun üyesi Bilgen Bengü var. Avukat Aziz Salgar, oğlu Gültekin Okay Salgar ile birlikte bu konseri ön sıralardan izliyor.

ic-5

DENİZLİSPOR’A ÇOK EMEĞİ GEÇTİ
Kemal Bağbaşlıoğlu… Denizlispor’un masa başındaki jokeri gibiydi. Gün oldu kulüp müdürlüğü yaptı, gün oldu kulüp başkanlığı görevini üstlendi. Özetle ömrü yeşil-siyahlı kulübe hizmetle geçti. Fotoğraf karesinde (solda) Tevfik Bağbaşlıoğlu ve eşi, (sağda) Yüksel Bağbaşlıoğlu ve Emel Bağbaşlıoğlu ile görülen Kemal Bağbaşlıoğlu’nu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı