REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

9 Eylül 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-09-09-2015-h

Cengiz Akhisar’ın objektifinden karelerle hazırlanan “Geçmiş Zaman Olur ki” ile sizleri geçmişe yolculuk yaptırmaya devam ediyoruz. İşte sizlere “Ah ne günlerdi?” dedirtecek veya yüzünüzde tatlı bir tebessüm yaratacak siyah- beyaz kareler içerisinde bir enstantane var ki, Türkiye’nin en karanlık sayfalarını, 12 Eylül Askeri darbesini hatırlatıp, hüzünlendirecek….

foto-3

BAKMAYIN GÜLÜMSEMELERİNE, TARİHİN EN KARANLIK DÖNEMİYDİ
Bu fotoğraf karesi, 12 Eylül sonrası Denizli Belediyesi’nin halef –selef başkanlarını da bir araya getiren organizasyondan. Objektiflere gülümseyerek bakan genç yaşta yitirdiğimiz işadamı Sadık Emre Çaputçu’nun dedesi, Seyran Kuruyemiş’in kurucusu merhum Sadık Çaputçu, hemen yanında 12 Eylül askeri darbesi sonrası belediye başkanlığına atanan dönemin defterdarı Nihat Yalaz ile görevi ondan devralan Hasan Acar bulunuyor. Avukat Selahattin Çandır da gruba eşlik eden isimlerden.

foto-4

DEHA TV’NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDEN
Denizli’nin medya kuruluşlarından DEHA TV’nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mantar Restoran’da düzenlenen etkinlikten bir kare. Denizlihaber.com’un genel yayın yönetmeni , o dönem DEHA TV’de haber müdürlüğü yapan Engin Ünal, eşi Cemile Ünal ile DEHA TV’nin sevilen yüzleri Selma Selvan, Ümran Eskin, Esma Altay ve Zeynep Sütçü birlikte objektiflere poz veriyorlar.

 

foto-7

EĞİTİM DENİNCE AKLA İLK GELEN İSİMLERDEN: KAMEROĞLU
Çivril’e yaptığı çok sayıda eğitim yatırımları ve yardımları ile tanınan sevilen işadamı Kadir Kameroğlu, Denizli Ticaret Odası’nın düzenlediği etkinlikte, plaketle ödüllendiriliyor. Kameroğlu’na ödülünü dönemin DYP milletvekili merhum Mehmet Gözlükaya veriyor. Denizli’de kurduğu Değirmenci Grup Tekstil Fabrikası ve Evita markasıyla adını dünyaya duyuran Hacı Mustafa Değirmenci de plaketini almak için bekliyor.

foto-13

VERGİ REKORTMENLERİNE ÖDÜL
Denizli’de vergi rekortmenlerin ödüllendirildiği önemli bir organizasyon. Vergi rekortmenleri arasında ilk sırada yer alan Sedat Semerci ile yine Denizlili işadamlarından Kemal Kasapoğlu, plaketle ödüllendiriliyor. Törene katılan MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin de vergi rekortmenlerini kutlayanlar arasında yer aldı.

foto-8

HAYIRSEVER İŞADAMI VE EŞİ BİRLİKTE
Eğitime verdiği destekle tanınan iş adamı Hulusi Kulaklı ve merhum eşi Hacı Semiha Kulaklı. Birlikte katıldıkları bir gecede, objektiflere böyle yakalanmışlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı