REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

4 Kasım 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-4-kasim-2015-h

Bu hafta sizler için seçtiğimiz fotoğraf kareleriyle iş, siyaset ve futbol dünyasında bir yolculuğa çıkıyoruz. İyi seyirler

foto-39

POLİTİKADA DÜNE DAİR…
Bu fotoğraf karesi politikada dün diye bir şeyin olmadığının bir göstergesi. Örneğin Tansu Çiller… Türk siyasetinın bir dönemine damgasını vuran, aynı zamanda en çok tartışılan ismiydi. Şimdi köşesine çekildi. Ali Aygören (solda) Denizli Belediye Başkanı’ydı, şimdi aktif siyasetin içinde yok. Sadece AK Parti üyesi. Cihat Bamyacı da DYP’nin en güçlü olduğu yıllarda siyasette hayli aktif bir isimdi ama şimdi o da politikadan uzak duranlardan.

foto-7

HEP YAN YANA YÜRÜMÜŞLERDİ
Fotoğraf karesindekiler (soldan sağa); işadamı Faruk Alyaz, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Denizli eski milletvekillerinden İsmail Şengün ve Denizli Sanayi Odası Meclis eski Başkanı Süleyman İlgeri… Bir dönem hep yan yana yürüdüler. Şimdi aralarında (merhum) Şengün yok. Uslu, İlgeri ve Alyaz ise kendi kulvarlarında yürüyorlar.

 

foto-5

BİR ZAMANLAR ŞAM…
Yıl 1976… Hac farizasını yerine getirdik karayoluyla yurda dönüyoruz. Otobüsümüz Suriye’nin başkenti Şam’da mola verince, bunu fırsat bilip şimdilerde iç savaşın kasıp kavurduğu Şam’daki fuara gittik. Anı olsun diye de bu fotoğrafı çekti yol arkadaşlarım. İyi ki de çekmişler. Artık o topraklar şimdi kan içinde, cadde ve sokaklar ise korkudan sinen insanlar nedeniyle bomboş.

foto-15
DENİZLİSPOR’A HİZMET EDENLER…
Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Dartanel (solda) ve Denizli Sanayi Odası eski Başkanı Feridun Alpat, çok sevdikleri ve başarısı için çalıştıkları Denizlispor’un bir kongresinde yan yana. Son dönemde takımın başarısızlığı ve kulübün içinde bulunduğu zor durum, onları hayli üzüyor.

foto-9
GOL KRALI BAHTİYAR VE DOSTLARI
Denizlispor’un yetiştirdiği yeşil sahaların “Deli” lakaplı hırçın futbolcusu Bahtiyar Yorulmaz, Türk futbolunun golcülerindendi. Bir dönem Fenerbahçe’de de oynayan Bahtiyar, 1979-1980 sezonunda Bursaspor formasıyla gol kralı oldu. O sezon 12 gol atan Bahtiyar, gol krallığını Mustafa Denizli ile paylaşmıştı. Sahaların asi çocuğu Denizli’ye geldiğinde yılları geçen İstiklal Mahallesi’ne uğramadan edemezdi. İşte bunlardan birisinde dostlarıyla buluşmuş, kadeh kaldırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı