REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

23 Aralık 2015 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-h

Bu hafta paylaşacağımız fotoğraf kareleri hiç şüphesiz birçok dostumuza “Vay be… Yıllar ne de çabuk geçmiş” dedirtecek. İşte Cengiz Akhisar’ın objektifinden o kareler…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-1
BİR DÖNEM ÖRNEK GÖSTERİLİYORDU
Denizli Huzurevi, Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu, Neşet Kazanoğlu’nun (soldaki grupta 4.) yönetiminde Türkiye’ye örnek gösteriliyordu. Bu kurumların birçok ihtiyacı da bir bölümü bu fotoğraf karesinde yer alan hayırseverlerin katkılarıyla sağlanıyordu. İşte o isimler İsmail Sever, Behçet Çomakoğlu, Mehmet Ünal, Neşet Kozanoğlu, Metin Saydal, Nuri Özdemir, Esat Sivri, Mesut Aygören, Kazım Manasır.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-22

YEŞİLÇAM POZU
Canerler Giyim’in sahiplerinden Ayhan Caner’in gençlik yıllarından bir kare. Eşi Nergiz Hanım ile birlikte gördüğümüzde “bir dakika” dedik, baktı. O an deklanşöre dokunduk ve Yeşilçam’lık bu fotoğraf çıktı ortaya.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-4

ÖZKARDEŞ-IŞIKLI DOSTLUĞU
Denizli’ye çok sayıda eğitim kurumu kazandıran merhum işadamı Raşit Özkardeş, dostlarıyla bir araya gelmekten, onlarla sohbet etmekten büyük keyif alırdı. Yine böyle anlardan birisi… Masadakiler (soldan sağa) Necati Işıklı, Raşit Özkardeş, Suzan Özkardeş, Metin Özkardeş, Şadiye Işıklı ve Pakize Işıklı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-7

GEZİ KEYFİ
Denizli iş dünyasının temsilcileri eşlerini de yanlarına almış seyahat ediyor. Gezi kafilesindekiler; Muammer Görümlü, Ümit Baklan, Hüseyin Erikoğlu, Turhan Ülkü, Metin Saydal, Halim Sivri ve eşleri.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-cengiz-akhisar-66

BABA’YA DENİZLİ HOROZU
1990’lı yıllarda Türk siyasetinin unutulmaz isimlerinden Süleyman Demirel, çıktığı yurt gezilerinin birisinde Denizli’ye de geldi. Organize Sanayi Bölgesi’ni gezen Demirel, Abdülkadir Uslu’nun sahibi olduğu fabrikaya da uğradı. Uslu da, günün anısına Demirel’e Denizli horozu hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı