REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

13 Ocak 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-h

Bu hafta sizleri siyaset, bürokrat, belediye başkanı ve farklı mesleklerden isimlerle Denizli’nin bir dönemine götürüyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-10

SERVİS VALİ BEY’DEN
Denizli Sanayici Bankacı ve İşadamları Derneği lokali’nde bir kokteyl. Denizli protokolünün ilk üçü bir arada ve servis hizmeti dönemin Denizli Valisi Necati Bilican(dan (sağda). Fotoğrafta yer alan diğer isimler Denizli Belediyesi eski Başkanı Ziya Tıkıroğlu (solda), 11. Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydın Ecer (ortada).

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-1

SANKİ MAÇ ANLATIYOR
Bir etkinlik ve konuklar için ayrılan tribünde Ertan Gürgün (ayakta), telefon elindeheyecanla anlatım yapıyor. Öyle kaptırmış ki kendisini sanki şampiyonluk maçı anlatıyor. Yanında bulunanlar ise Müterrim Tuzcuoğlu ve kızı ile Caner Pancaroğlu.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-2

ÇAMLIK’TA ÇAY KEYFİ
Çamlık’ta bir etkinlik ve protokolün bir bölümü çamların altında bir yandan serin havanın keyfini çıkarırken, ikram edilen çayları da geri çevirmediler. Fotoğraftakiler (soldan sağa) Orman Bölge eski Müdürü Atilla Ertay, Avukat Hasan Himmetli, dönemin Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu, Denizli eski Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli, gazeteci Abdülgaffar Nemutlu, 11. Tugay eski Komutanı Tuğgeneral Hamit Tekkanat ve Denizli Barosu eski Başkanı Adil Demir.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-4

SİYASETÇİ-BÜROKRAT-YÖNETİCİ BULUŞMASI
Bu fotoğraf 1983 yılından… Karede yer alanlar (soldan sağa) DYP eski Genel Başkanı Yıldırım Avcı, Mimar Metin Saydal, Denizli eski Valisi Sami Sönmez, fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar (ayakta), Denizli Belediyesi eski Başkanı Ahmet Acar, Denizli Barosu eski Başkanı Behçet Çomakoğlu.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-12012016-7

KIDEMLİ DOKTORLAR
Uzun yıllar Denizlililere hekim olarak şifa dağıtan isimlerden üçü bir arada. (Soldan sağa) Dr. İlhan Oral, Denizli Tabip Odası eski Başkanı Dr. Mustafa Zeytindalı ve Galip Yıldız, bir davette aynı masayı paylaşıp, dostluklarını tazelediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı