REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

11 Şubat 2016 Perşembe

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-h

Fotoğraf sanatçısı Cengiz Akhisar’ın objektifinden bu hafta da “geçmiş zaman olur ki” diyor, sizleri anılarda kalan fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-5

EKİP TEFTİŞTE
Yıl 1984… Ziya Tıkıroğlu’nun Denizli Belediye Başkanlığı dönemi. Yazı İşleri Müdürü Ferit Uzun (soldan 2.), Fen İşleri Müdürü Uğur Tekin Ilgaz (ortada), Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Yiğit (arkada beyaz gömlekli), Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nun bulunduğu bölgede teftişte. Onlara kamerasıyla eşlik eden (sol başta) Cengiz Akhisar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-6

DENİZLİ ROTARY ÖĞRENCİ GEZİSİ
Denizli Rotary Kulübü, aktiviteleri kapsamında zaman zaman geziler de düzenlerdi. Bunlardan birisinde, bir grup lise öğrencisini Ankara’ya götürerek, başkentin tarihi yerlerini gezip görmelerini sağladı.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-142

AHMET BEY DANSTA DA BAŞARILI
Çalışkan Isı Cihazları Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalışkan, eşi Sıdıka Hanım ile birlikte katıldığı bir davette, iş hayatı kadar dansta da başarılı olduğunu gösterdi.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-153
AŞIK ÇİFT
Bir davetteyiz. Salonu, pisti gözlemliyoruz. Bir baktık ki karşımızda Aşık’lar. Eh bu anı kaçırmamak gerekiyor. Gülümseyerek bakan Harika Hanım ve eşi Ali İhsan Aşık’a, yaklaşan Sevgililer Günü öncesi kucak dolusu sevgiler.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki11-02-2016-155

HAYATA GÜLEREK BAKMAK
Yaşanan sıkıntı ve olumsuzluklara rağmen hayata gülümseyerek bakabilmek gerekiyor. İşte bunu yapabilen bir çift. Bir davette dans ederken yakaladığımız İsmet Abalıoğlu ve eşi Benay Hanım, objektifimize gülümseyerek bu pozu verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı