REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ (9 Ocak 2019)

9 Ocak 2019 Çarşamba

Geçmiş Zaman Olur Ki’de bu hafta yine birbirinden özel kareler ve hikayeleri var.

90. YIL COŞKUSU
Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıldönümü coşkulu törenlerle kutlandı. 90. yıl nedeniyle gerçekleştirilen resepsiyona katılanlar arasında işadamları İrfan Duman, Ahmet Çalışkan ve Selahattin Yaprak da yer aldı.

İŞADAMLARI LOKALİ’NİN ÖZEL KONUKLARI
Bankacılar ve İşadamları Lokali yine seçkin konuklarını ağırlıyor. Oğuz Dalaman, Fikret Kocaman, Behçet Ünal, Arif Ekin ve Ahmet Karaalp eşleriyle birlikte unutulmaz bir akşam yaşadı.


HEM SOHBET, HEM EĞLENCE
Koru Motel’de düzenlenen yemekli davette Av. Uğur Saraçoğlu, İnşaat Mühendisi Dede Vural ve İşadamı Bekir Bozbay bir araya geldi. Gecede bol bol sohbet ve eğlence vardı.


TEVFİK USTA YOLDA KALDI
Gazeteci Tevfik Tortamış, 1995 yılında haber yolunda patlayan lastiği ile de uğraşmak zorunda kaldı. Şirinköy Yolu üzerinde aracının patlayan sol ön lastiğini değiştirmeye çalışırken böyle yakalandı.

BÖYLE OLUR BEŞİKTAŞLILARIN EĞLENCESİ
Bankacılar ve İşadamları Lokali Beşiktaşlıların eğlencesine ev sahipliği yaptı. Beşiktaşlıların bir araya geldiği eğlencede Lokal işletmecisi Müştak Tavas, Asım Gündüz Bayrak, Ali Urhan, Dr. Ahmet Yalçın Öz ve Dr. Selçuk Menkü takımlarının başarısını kutluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı