REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

10 Mart 2016 Perşembe

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-h

Geçmiş zamanda yolculuğa; iş ve siyaset dünyası ile çeşitli meslek gruplarından dostların fotoğraf kareleriyle devam ediyoruz.

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-22
KÜÇÜKER AİLESİ’NDEN
Denizli’de tekstil denilince ilk akla gelenlerdendir Küçüker Ailesi. Kente ekonomik ve istihdam alanında yadsınamayacak katkıları olan aileden Besalet Küçüker, Nezahat Küçüker, Nejat Küçüker ve Mustafa Küçüker bir arada…

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-23

ŞİMDİ EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARIYOR
Makine Mühendisi Şeref Hazer için “çoooook çalıştı çok” desek abartmayız. Fotoğraf karesinde eşi Hatice Hanım ile birlikte gördüğünüz Şeref Bey, şimdilerde ise o çok çalışmanın acısını çıkartıyor gibi.

 

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-32

DOSTLAR BİR ARADA
Bir davet ve masanın etrafında buluşan Nermin Başer, İrfan Başer, Ali Güre, Nevzat Karalp ve arkadaşları, dostlar meclisi oluşturmuş, gecenin tadını çıkarıyorlar.

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-42

BİR ZAMANLAR SİYASETTEYDİLER
İmran Eraslan ve Yaşar Akın, eski ama eskimeyen dostlardı. ANAP’ın iktidar olduğu yıllarda da Denizli Teşkilatı’nda yönetici olarak görev aldılar. Sonra ikisi de siyasetten koptu ve araya bir de acı kayıp girdi. Ebediyete göç eden Yaşar Akın’ı rahmetle anıyor, İmran Eraslan’a ise sağlık içinde uzun ömürler diliyoruz.

gecmis-zaman-olur-ki-10-03-2015-husnu-okumus

DUAYEN SAHİLİ SEÇTİ
Denizli’de uzun yıllar Hürriyet gazetesinin büro şefi olarak görev yapan, daha sonra gazetenin İzmir bürosunda mesleğini sürdüren, bir ara Yeni Asır’ın büro şefliğini yapan, bugün Deha 20 olarak yayın hayatını sürdüren (Yirmi) yerel gazetenin kurucusu olan Hüsnü Okumuş, emeklilikte yaşam için Didim’i seçti. Eşi Nermin Hanım ile birlikte sessiz ve sakin bir yaşam süren dostumuzu bu vesileyle bir kez daha anıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı