REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

18 Ekim 2017 Çarşamba

Arşivden çekip çıkardığımız her fotoğraf ayrı bir dönemin izlerini taşıyor. Dostları özlem, sevgi ve saygıyla yad ettiğimiz bu karelere bir bakın…

VALİ GÖKSU MAÇTA
Basınspor ile Emniyetspor arasında oynanan dostluk maçını izleyenler arasında Vali Yusuf Ziya Göksu da vardı. Emniyet Müdürü Halil Tataş ve dönemin Denizlispor Başkanı Selami Urhan da Vali Göksu ile birlikte karşılaşmayı takip etti. Tribünlerde de Emniyet mensupları yerini aldı.


YÜKSEL NAMAZA YETİŞMEYE ÇALIŞIYOR
Denizli’nin eski milletvekillerinden Mehmet Yüksel’i namaza yetişmeye çalışırken fotoğrafladık. Cemaat arasında Şahanlar Lokantası sahibi Orhan Şahan da göze çarpan isimlerden.

 

NURİ ERİKOĞLU’NU SON YOLCULUĞUNA UĞURLUYORLAR
Dr. Ali Yüksel, babası Dr. Turgut Yüksel, İşadamı Ruhi Sözkesen ve Avukat Cemal Çetin, Denizli sanayisinin duayen ismi Nuri Erikoğlu’nu son yolculuğuna uğurluyor. Denizli iş dünyasına yön veren isimlerden biri olan Nuri Erikoğlu için Yeni Cami’de cenaze töreni düzenlenmişti.


PÜR DİKKAT DEFİLE İZLİYORLAR
İşadamı Zafer Katrancı, fabrikasında kendi ürünlerinden hazırlanan defile ile Denizlililerin karşısına çıktı. Ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defileyi izleyenler arasında efsane Vali Recep Yazıcıoğlu, dönemin Belediye Başkanı Ali Aygören ve dönemi Tugay Komutanı Hamit Tekkanat da yer aldı. Denizli protokolünün en önemli 3 ismi, tüm davetliler gibi defileyi ilgiyle izledi.


EROL EVGİN SÖYLEDİ, ONLAR DİNLEDİ
Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biridir Erol Evgin. Zaman zaman konser ve özel organizasyonlar için Denizli’ye gelen Erol Evgin, yine sahnede. Hulusi Kulaklı ve yakın dostları da Erol Evgin’i dinleyenler arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı