REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

6 Eylül 2017 Çarşamba

Kimi siyah-beyaz, kimi renkli olsa da hepsi geçmişten bir iz taşıyor, anıları aktarıyor. Kimi aramızdan ayrılmış, kimi ihtiyar delikanlılığa doğru yol alıyor. Ama daha dün gibi… Haydi hep beraber bakalım mı?


PİSTTEN HİÇ İNMEDİLER
Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın uzun dönem başkanlığını yapan Necdet Yılmaz ile eşi Figen Yılmaz, katıldıkları bir düğünde genç çiftin mutluluklarına ortak oluyorlar. Yılmaz çifti, gece boyunca zaman zaman dans etti, zaman zaman da oyun havalarına eşlik etti.


DENİZLİSPOR İÇİN TOPLANDILAR
Denizli’nin önemli isimleri, İşadamları Lokali’nde gerçekleştirilen toplantıda buluştu. Kurucuların da yer aldığı toplantıda objektiflere Avukat Atilla Sezener, rahmetli Coşkun Önen ve rahmetli işadamı Bekir Karakurt takıldı.


BU FUTBOLCULARI TANIDINIZ MI?
Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin futbolcu kimliğini çok fazla kişi bilmez. Ancak, Keçeci bir dönem yeşil sahaların aranan ismiydi. Keçeci ile birlikte diş hekimi Osman Eren, bir maç öncesi böyle poz verdiler. Keçeci Denizli Sanayisi’ne yön vermeye devam ederken, Osman Eren emekliliğin tadını çıkarıyor.

 


“YAZA MERHABA” DEDİLER
Ali Karamil, Fehamettin Taşkaya, Fehmi Bey, Mehmet Erdal ve Ergün Önen İşadamları Lokali’nde verilen yaza merhaba kokteylinde bir araya geldi. Fotoğraf için verilen kısa aranın ardından sohbetler kaldığı yerden devam etti.


İL GENEL MECLİSİ MESAİYE HAZIR
Yıl 1975. Arka fonda Denizli Belediyesi’nin eski binası var. Ön kısımda ise, seçimleri kazanıp, İl Genel Meclisi üyesi olarak hizmet vermeye hazırlanan siyasiler. Görevlerine başlamaya hazırlanan İl Genel Meclisi üyelerinin ilk durağı her zaman olduğu gibi Atatürk’ün huzuru olurdu. Burada saygı duruşunda bulunan üyeler, daha sonra ziyaret ettikleri Vali ile birlikte İl Genel Meclisi salonunun yolunu tutarlardı. Bu kare de 1975 yılından günümüze uzanan bir enstantane. Fotoğrafta kimler yok ki: Vali Münir Güney, yardımcıları Suhavi Erdemtok, Mahmet Fındıkoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Nezihi Erman, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Şahin, kaymakamlar ve İl Genel Meclisi üyeleri hep birlikte.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı