REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

31 Mayıs 2017 Çarşamba

Geçmiş zaman yolculuğumuzda sizleri yine çok özel anlarla buluşturuyoruz. Geçmişten günümüze uzanan güzel kareler ve hikayeler arşivlerden sizlere uzanıyor.


BU DANS ÇOK KONUŞULDU
Avukat Mehmet Ünal ve eşi Cemile Ünal, Koru Motel’de katıldıkları bir gecede kendilerini piste attı, gönüllerince dans etti. Şu sıralar rahatsız olan Cemile Ünal’a acil şifalar dileriz.


AFİYET OLSUN
Denizli Defterdarı Selami Sipahigil, Mühasebeciler Odası Başkanı Ali Karamil katıldıkları bir davette ayak üstü atıştırıyorlar. Biz de önce fotoğraflarını çektik, ardından da afiyet olsun diyerek yanlarından ayrıldı.


USTALARA PLAKET
Eski Denizli Millevtekili Av. Hüdai Oral, Denizli Barosu’nun bir etkinliğinde plaketini o dönem Baro Başkanı olan İsmet Kayhan’dan aldı. Karede, Av. Halil İbrahim Şahin de var ve plaketini almayı bekliyor.


KEFE’NİN YÖRÜK AĞASI KONUKOĞLU
Yatağan Bıçak Festivali ve Kefe Yaylası Şenlikleri dillere destan etkinliklere sahne olurdu. Şenliklerin onur konuklarından biri de Gaziantepli ünlü işadamı Abdülkadir Konukoğlu idi. Şenliklerin Yörük ağası da olan Konukoğlu demir dövmeyi de ihmal etmedi.


ÇİLLER DENİZLİ’DE
Türk siyasetinin en önemli isimlerinden biriydi Başbakan Tansu Çiller. Söylemleri ve eylemleriyle fark yaratan liderin yolu sık sık Denizli’ye düşerdi. Yine bir Denizli ziyaretinde Colossae Otel’de partililer ile düzenlenen toplantı katılan Başbakan Çiller’e, dönemin Belediye Başkanı Ali Aygören ile İl Başkanı Cihat Bamyacı da eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı