REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

22 Haziran 2017 Perşembe

Çok özel kareler ve çok özel hikayelerinin yer aldığı geçmişten günümüze yolculuğa devam ediyoruz. Bu hafta da sizler için arşivlerden Denizli ve Denizlili hikayelerini derledik.


BUĞULU SESİYLE COŞKUN SABAH SAHNE ALIYOR
Taverna müziğin efsane isimlerinden biridir Coşkun Sabah. Sevilen sanatçı Coşkun sabah sahne alıyor, tekstilci işadamı İsmail Yılmaz da keyifle dinliyor.


PİKNİKTEN GERİYE KALAN
Sedat Babüroğlu, eşi Beyhan Babüroğlu ile oğulları Osman ve Yağız Babüroğlu doğada unutulmaz bir gün geçirdiler. Cankurtaran’da gerçekleştirilen piknikten geriye bu güzel kare kaldı.


ABDÜLGAFFAR NEMUTLU İMZA DAĞITIRKEN
Denizli’nin en renkli simasıydı rahmetli Abdülgaffar Nemutlu. Asıl mesleği öğretmenlikti ama o gazeteciliği çok daha fazla sevmişti. Öğretmen ve gazeteci kimliğinin yanına yazarlığı da ekleyen rahmetli Nemutlu, yazdığı Meserret Sokağı kitabının imza gününde. 1998 yılında gerçekleştirilen bu etkinlikte bir imzalı kitap alabilmek bize de nasip olmuştu.


ASLAN AİLESİ ÇAMLIK’TA
Dr. Murat Aslan, eşi Prof. Dr. Diler Aslan ve oğulları Diler Aslan, 1997 yılında Çamlık’ta gerçekleştirilen bir etkinlikte objektiflerimize böyle poz vermişti. Mutlulukları yüzlerinden okunan Aslan çifti, pozitif enerjileriyle çevresine de mutluluk veriyor.


HAYIRLI OLSUN ZİYARET
Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden Kemal Kasapoğlu, eşi Şerife Kasapoğlu ile birlikte bir arkadaşlarının mobilya mağazası açması nedeniyle hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kasapoğlu çiftinin kızları da ziyarete eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı