REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ! MEHMET KORKUTALP’İN ARDINDAN

7 Ekim 2020 Çarşamba

Denizli hukuk ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden biriydi Av. Mehmet Korkutalp. Hukuk alanında yaptığı önemli çalışmalara, siyaset ve sosyal yaşamı da eklemiş, dolu dolu bir hayat sürmüştü.

9 Ekim 2015’de aramızdan ayrılan Mehmet Korkutalp, Sosyal Demokrat Halkçı Parti’nin (SODEP) ilk İl Başkanıydı. Korkutalp, 11 Ekim 2015’te siyaset, hukuk ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Mehmet Korkutalp’e bir kez daha Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.


KORKUTALP ÇİFTİ DANSTA
Nesrin-Mehmet Korkutalp Çifti, bir yakınlarının düğün töreninde. Korkutalp Çifti, 1990 yılında düzenlenen törende genç çiftin mutluluklarına ortak oldu, gece boyunca dans ederek gönüllerince eğlendi.


İNÖNÜ DENİZLİ’DE
Türk siyasi yaşamının etkin isimlerinden biriydi Erdal İnönü. İnönü, SODEP Genel Başkanı olduğu dönemde Denizli’yi ziyaret etti. Pamukkale Tusan Otel’de 1984 yılında düzenlenen toplantıya katılan Erdal İnönü’ye SODEP’in ilk il başkanı Mehmet Korkutalp eşlik etti.


VALİ SÖNMEZ’DEN KORTUTALP’E PLAKET
Av. Mehmet Korkutalp, Hüdai Oral ile birlikte katıldığı törende, dönemin valisi Sami Sönmez’den plaket aldı.


DENİZLİ LİSESİ MEZUNLARI BULUŞTU
Av. Mehmet Korkutalp, kentin bir dönemine damgasını vuran Denizli Lisesi mezunlarından. 1963-1964 yılı mezunu olan Mehmet Korkutalp, okul arkadaşlarıyla buluştu. Buluşmaya Mehmet Korkutalp ile birlikte Ali Abalıoğlu, Nazım Kalkancı, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, lise öğretmenleri Murat Özmen, Rıza Dokumacılar, İsmail Gazezoğlu, Muammer Bey, Halil Göker katıldı.


TOPLANTI ÖNCESİ HATIRA POZU
1986 yılında bir toplantı öncesi avukat İsmail Gazezoğlu, Av. Mehmet Korkutalp ve Ali Yavuzçehre bu hatıra pozunu verdi.


KORKUTALP VE DOSTLARI YEMEKTE
Av. Mehmet Korkutalp, hukuk ve siyaset alanındaki yoğun çalışmaları imkan verdiği ölçüde dostlarıyla da bir araya geliyordu. Mehmet Korkutalp, 1975 yılında yakın dostları Ali Abalıoğlu, Av. İsmail Gazezoğlu, Av. İlhan Özcanlı, Bekir Urganlıoğlu ve Ali Yavuzçehre ile 1975 yılında gerçekleştirdikleri İstanbul gezisinde yemekte.

Yorumlar

ali rıza aktan   -  Bağlantı 8 Ekim 2020, 11:21

Mehmet Korkutalp, dürüst, demokrat, hoş sohbet bir insandı, Kendisine ve ailesine çok haksızlık yapıldı. anılarımızda yaşıyor , saygı ile ..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı