REKLAMI GEÇ

BU NE LAHANA BU NE PERHİZ!

25 Mart 2015 Çarşamba

HOROZLAR VADİSİ

CHP’nin hafta sonu yapılan aday tanıtım toplantısının parti içindeki yankıları sürüyor.

Ancak en çok konuşulan ise Avukat Gülizar Biçer Karaca’nın iktidar medyasına yüklendiği sözleriydi. Konuşmasında iktidar medyasından dert yanan Karaca, her ne hikmetse Denizli’de iktidara en yakın yayın yapan bir tv kanalının ekranlarından düşmüyor.

Karaca’nın bu ne lahana bu ne perhiz yorumlarına neden olan açıklamalarına akıl sır ermiyor!..

Denizli’de işlerini son derece profesyonel bir şekilde gerçekleştirilen ve her fırsatta AK Parti icraatlarını doğru buldukları, AK Parti’nin iyi ve millet yararına bir hizmet anlayışı içinde olduğunu vurgulamaktan çekinmeyen o medya kuruluşunun televizyon ve gazetesinin ekran ve sayfalarında boy gösteren, ilanlar veren Gülizar Biçer Karaca’nın yakındığı iktidar medyasıyla dirsek teması dudak uçuklatıyor..

Mevcut iktidarı devirmek için yola çıkan, Ak Parti’nin laik, demokratik, hukuk sistemi üzerine kurulu tüm Cumhuriyet değerlerini yok etmek istediği savındaki CHP’den milletvekili aday adayı olmasına karşın Ak Parti’nin kentteki en etkin destekçisi olan söz konusu medya kuruluşu ile çalışması, Gülizar Biçer Karaca’ya partililerin tepkisine yol açtı.

Duruma tepki gösteren CHP’liler, Karaca’nın bir süre önce facebook hesabından paylaştığı bir tanıtım filminde, iddialarda yer alan TV kanalının logosunun olduğuna da dikkat çekerek, “Söylemleriyle icraatları sizce çelişmiyor mu?” yorumları yapıyor.

CHP’de bazı adaylar söz konusu medya kuruluşunun televizyonunda aday adaylığı kampanyası kapsamında çalışma yürütürken, o televizyon kanalına çıkmadan önce 15 bin ila 400 bin arasında değişen sayıda yurttaşa sms atıyor ve bir şekilde izleyici kitlesini de beraberinde götürüyor.

Bu durum uzun yıllardır CHP içinde polemik konusu. Hem bir taraftan iktidarı eleştirerek hem de bu iktidara yakın yayın kuruluşlarında seçim kampanyası yürütenler ile bu durumu eleştirenlerin sürekli olarak gündemde tuttuğu polemikler, daha uzun süre konuşulacağa benzer.

Horozlar Vadisi ekibi olarak, aslında bu konuyu ucunda bir medya kuruluşu olduğu için daha önce defalarca, CHP’li okurlar tarafından dile getirmemizi istendiği halde, işlememeye gayret göstermiştik. Ancak aday tanıtım toplantısında yaşanan bu açıklama ve sonrasında gelen tepkiler ve polemiği görmezden gelemezdik.

İşte bu nedenle bizce işlerini profesyonel bir şekilde yürüttüklerini düşündüğümüz medya kuruluşunun ismini vermediğimizin altını özenle çizmek isteriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı