REKLAMI GEÇ

300 bin üye için yollara düştüler

300 bin üye için yollara düştüler

Denizli’de 300 bin üye hedefine ulaşmak için ilçeleri gezen AK Partililer pazaryerleri ve ilçe merkezlerinde kurdukları stantlarda partiye üye kaydı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2016 Cuma, 19:06

AK Parti Denizli İl Başkanlığı 200 bini geçen üye sayısını 300 bine çıkarmak için ‘İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte Hedef 300 Bin Üye’ adıyla bir çalışması başlattı. Kent merkezinde pazar yerlerinde ve caddelerde kurulan stantlarla vatandaşların AK Parti’ye üye olması için çalışmalar yapan partililer İl Başkanlığı’nden verilen bir minibüsü Mobil Üye Aracı haline dönüştürdü. Mobil Üye Aracı ile partili görevliler 17 ilçeye giderek pazar yerleri ve insan yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde stant kurdu ve üye çalışması yaptı. Araç takip sistemi ile gidilen her noktanın harita üzerinde işaretlenerek Denizli’de ulaşılmadık hiçbir yer bırakmayacaklarını söyleyen AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yeni üye çalışmasının yanı sıra vatandaşların talep ve beklentilerini de belirlediklerini söyledi. Hedeflerinin il genelinde üye sayılarını 300 bine çıkarmak olduğunu söyleyen Filiz, “Projeye start verdiğimiz günden bugüne üye sayımızı her gün biraz daha arttırdık. Her hafta ayrı bir ilçemize ve her gün ayrı bir mahallemize giderek vatandaşlarla buluşan ekiplerimiz partimize kazandırdıkları yeni üyelerimizle bu projemize büyük katkı sağlıyorlar. Denizli’ye güveniyoruz, halkımıza inanıyoruz, onlar da bize inanıyor, güveniyor ve desteklerini sürdürüyorlar” dedi. 

Çalışmanın vatandaşlar tarafından da ilgi gördüğünü söyleyen Filiz, “Ülkemizin ve ilimizin geleceğini düşünen, daha ferah bir yaşam sürme hayali olan vatandaşlarımızın yanımızda yer alması ve desteklerinin artarak sürdüğünü görmek bizi mutlu ediyor. Hizmetten bahsedemeyenlerin, toplumun refahına katkıda bulunamayanların yürüttüğü algı operasyonlarına karşı halkımızın daha dikkatli olduğunu da sahada birebir görmekteyiz. Özel olarak kurduğumuz ekiple üye olmak isteyen vatandaşlarımızın ayağına kadar giden mobil aracımız hem üye kayıtlarını alıyor hem de vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine çözüm bulmaya çalışıyor ” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı