REKLAMI GEÇ

AK Parti 24 Kasım’a kilitlendi, Erdoğan Denizli’nin adayını açıklayacak

AK Parti 24 Kasım’a kilitlendi, Erdoğan Denizli’nin adayını açıklayacak

AK Parti 24 Kasım’a kilitlendi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 40 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Erdoğan’ın adayların belirleyeceği iller arasında Denizli de bulunuyor. Erdoğan’ın Başkan Osman Zolan’ı yeniden büyükşehir adayı olarak açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. Erdoğan’ın İzmir adaylığı için ise Nihat Zeybekci’yi açıklaması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 12:23

Yerel seçimler yaklaştı, siyasi partiler adaylarını belirlemeye başladı. Şimdi gözler 24 Kasım Cumartesi (yarın) günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı tanıtım toplantısına çevrildi. 40 ilde seçimlere gireceği isimleri belirleyen AK Parti, aday tanıtım toplantısıyla bu isimleri kamuoyuna açıklayacak.

DENİZLİ’DE ZOLAN’A KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adayını açıklayacağı 40 ilin içinde Denizli de bulunuyor. AK Parti’de mevcut başkanların yeniden aday gösterileceği 25 ilin içinde bulunduğu öne sürülen Denizli’de nefesler tutuldu, yarın yapılacak açıklamaya kilitlendi. Erdoğan’ın, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Osman Zolan’ı yeniden göstermesine kesin gözüyle bakılıyor.

DİĞER KRİTİK İL İZMİR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da Denizli’yi yakından ilgilendiriyor. Bir süredir adı İzmir adayı olarak konuşulan eski Ekonomi Bakanı, Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Nihat Zeybekci’nin de AK Parti’nin İzmir adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı