REKLAMI GEÇ

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Hanım Subaşı kendini anlattı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Hanım Subaşı kendini anlattı

Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Fatma Hanım Subaşı, yaptığı basın toplantısı ile kendini tanıttı ve neden aday olmak istediğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2018 Çarşamba, 11:41

Uzun yıllar yurtdışında yaşayan ve 2014 yılından Denizli’ye döndükten sonra Ak Parti Kadın Kolları’nda görev yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Hanım Subaşı, Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda yaptığı basın toplantısıyla, kendini tanıtıp neden belediye başkanı olmak istediğini anlattı.

“Artık Denizli’ye kadın eli değmeli” deyip Denizli’yi artıları ve eksileri ile çok iyi analiz ettiğine inandığını söyleyen Fatma Hanım Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları içinde temayül yoklaması yapılması gerektiğine inandığını belirtti. Subaşı, “AK Partili mevcut Belediye Başkanları aday adaylığı başvurusunda bulunmak zorunda değiller. Adayları Cumhurbaşkanımızla yapılacak mülakatlar belirleyecek. Ben kendime inanıyorum” dedi.

Diğer taraftan AK Parti Genel Merkezi’nin seçimler için Denizli’ye 20 kişilik bir ekip gönderdiğini ve bu ekip elemanlarının halkın arasında anket çalışması yaptığını da söyleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fatma Hanım Subaşı, “Aday olur ve görev alırsam, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışacağım. Uzun yıllar yurtdışında bulunmam nedeniyle artıları ve eksileri daha objektif değerlendirebiliyorum. Ancak aday gösterilmemem durumunda ise projelerimi aday arkadaş ile paylaşıp seçim çalışmalarında da yanında olacağım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı