REKLAMI GEÇ

Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak istifa etti

Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak istifa etti

AK Parti Denizli’de sürpriz gelişme. 24. dönem Denizli Milletvekili olarak görev yapan, Şubat 2018’den bu yana da kadın kolları başkanlığını yürüten Nurcan Dalbudak, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2020 Cumartesi, 11:02

Yazılı bir açıklama yapan AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak, AK Parti Genel Merkezi ile yaptığı istişareler sonucunda görevinden müsaade istediğini söyledi.

Partideki sürecine ilişkin değerlendirme de yapan Dalbudak, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde 24. Dönem Denizli Milletvekili olarak ekip arkadaşlarıyla birlikte önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

7 Haziran 2015 seçimlerinde yeniden aday gösterildiğini, ancak halkın takdiri sonucu meclise gidemediğini belirten Dalbudak, “Baş göz üstüne deyip, nasiptir bu işler diyerek, kimseye kırılmadan, yeise kapılmadan, partimizin verdiği her göreve koştuk. 2 Şubat 2018’de Kadın Kolları Genel Başkanım Lütfiye Selva Çam aradığında, ‘Evet, ailemin bana ihtiyacı var’ deyip, hiçbir şekilde kapris, kompleks yapmadan seve seve, AK Parti Denizli Kadın Teşkilatımızın başına geçtik. Denizlimizin yiğit AK kadınlarıyla güzel işler yaptık. Bu bir ekip işidir. Kadın kollarında görev alan, gönüllü çalışan, bize inanıp oy veren herkese, her gönüle teşekkürü borç bilirim” dedi.

Siyasetin bir hizmet etme sanatı olduğunu ve kendisi için bayrak değişimi zamanının geldiğini ifade eden Dalbudak, “Bu sanatın sanatçısı olabilene ne mutlu. Bu dava asla sahipsiz kalmaz maddi manevi partimin her daim yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Denizlimizin ve ülkemizin gelişmesi ve daha ileri gitmesi için davaya tuğlalar koymaya devam edeceğim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inandığımız yolda, bu kutlu dava yolunda bundan önce olduğu gibi bundan sonrada canla başla çalışıp, son nefesime kadar sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Yorumlar

Nilay Yılmaz   -  Bağlantı 13 Aralık 2020, 10:30

Müsade etmek ne demek?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı