REKLAMI GEÇ

Yüksel ölümden döndü

Yüksel ölümden döndü

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in de bulunduğu otobüs Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi yakınlarında kaza geçirdi. Yüksel’le birlikte 55 yolcunun burnu bile kanamadı.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2012 Salı, 18:16

Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel’in bindiği Denizli-Ankara otobüsü Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi girişinde kaza yaptı. Karşı şeritten gelen tır şoförünün dikkati sayesinde faciadan dönüldü.

Ankara’ya gitmek üzere Denizli’den Pazar gecesi saat 00.30’da yola çıkan Milletvekili Yüksel’in bindiği otobüs Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi girişinde kontrolünü kaybetti.
Bölünmüş yol arasındaki kanala giren otobüs buradan karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen tır şoförünün son anda otobüsü fark ederek frene basmasıyla olası bir faciadan dönüldü.
Kazada, yolcuların otobüs içerisinde savrulmasıyla büyük panik yaşandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yolcularda önemli bir şeyin olmadığı öğrenildi. Kazadan 3 saat sonra Uşak’tan çağrılan başka bir otobüsle yolcular Ankara’ya ulaştırıldı.

‘TIR DURMASAYDI BÜYÜK FACİA OLURDU’
DENİZLİHABER’e yaşadıklarını ve kaza anını anlatan Yüksel “Uyanıktım. Bir anda araç savruldu. Çok şiddetliydi. Bizde aracın içinde savrulduk. Kendimi korumaya çalıştım. Araç önce orta refuje çıktı sonra da karşı şeride geçti. O sırada karşıdan gelen tır durmasaydı, büyük bir facia olurdu” dedi.

‘ÖLÜM İŞTE BÖYLE BİR ŞEY DEDİM KENDİME’
Yüksel, kaza anında neler düşündüğü ile ilgili soruya ise “Herkes can havliyle bağırıyordu. Ben o an ölüm geldi. Ölüm böyle bir şey işte diye içimden geçirdim. 37 numarada oturuyordum. Arka taraf daha bir sallandı. Verilmiş sadakamız varmış. Allah korudu” dedi.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 22 Mayıs 2012, 18:49

kendilerine geçmiş olsun der, kazasız nice uzun ömürler dileriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı