REKLAMI GEÇ

AK Parti Denizli’de İstanbul seçimleri için ikna timleri kurdu

AK Parti Denizli’de İstanbul seçimleri için ikna timleri kurdu

AK Parti İstanbul seçimleri için Denizli’de ikna timleri kurdu. Partinin hedefinde İstanbul’da yaşayan Denizlililer ile Denizli’de yaşayıp İstanbul’da sandığa gidecek seçmenler var. İstanbul’daki Denizlililere vekiller aracılığıyla ulaşmaya çalışan AK Parti, kentteki İstanbul seçmeni için de 4 partilinin yönetiminde ikna ekipleri oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2019 Pazartesi, 14:48

Türkiye, 31 Mart’ta Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı, ancak YSK tarafından iptal edilen ve 23 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere kilitlendi.

AK Parti, seçimleri yalnızca İstanbul’da sınırlandırmayıp, il il, bölge belge çalışmaya başladı. Bu amaçla, Denizli’de de İstanbul seçimleri için yoğun bir program uygulanıyor.

ÖNCELİKLİ HEDEF İSTANBUL’DAKİ DENİZLİLİLER
AK Parti’nin hedefinde İstanbul’da yaşayan Denizlililer geliyor. Yüksek oranda Denizlilinin İstanbul’da yaşamını sürdürmesi, diğer illerle birlikte Denizli AK Parti’yi de harekete geçirdi. İstanbul’da yaşayan ve 23 Haziran’da sandığa gidecek yaklaşık 28 bin Denizlili seçmenin bulunması, çalışmanın önemini ortaya koyuyor.

VEKİLLER DEVREDE
İstanbul’da yaşayan Denizlililer için AK Parti milletvekilleri aktif rol oynuyor. Denizli’nin 4 vekilinin İstanbul’da görevlendirildiği ve hemşerilerine ulaşmalarının istendiği öğrenildi. AK Parti Denizli milletvekillerinin de seçime kadar çalışmalarını bu doğrultuda yürüteceği ifade edildi. Ancak, milletvekilleri İstanbul ile Ankara arasında mekik dokuyacak. Çünkü, Askerlik Kanunu ile ilgili düzenlemenin de bu hafta tamamlanması bekleniyor. Vekillerin, kritik oylamalarda Ankara’da olması da isteniyor.

DENİZLİ’DE YAŞAYAN İSTANBUL SEÇMENİ İÇİN TİM KURULDU
AK Parti’nin hedefindeki seçmen kitlesinden bir bölümünü de İstanbul’da sandığa giden ancak şu anda kentte olan seçmenler oluşturuyor. Bu seçmenlere ulaşmak ve 23 Haziran’da İstanbul’da olmalarını sağlamak için 4 parti yöneticisinin idaresinde ikna timleri kuruldu.

Bu amaçla çok sayıda ekibin oluşturulduğu öğrenilirken, çalışmanın başında Halil Turan yer alıyor. Halil Turan’ın başkanlığındaki koordinasyon ekibinde ise Fatih Durmaz, Bayram Ali Çoban ve Mehmet Kodalak görev yapıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı