REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Filiz’den 18. yıl mesajı

AK Parti İl Başkanı Filiz’den 18. yıl mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, partisinin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin 18. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2020 Pazartesi, 16:49

Milletin 3 Kasım seçimleriyle, Türkiye’nin potansiyelini fark edemeyen ve çözüm üretemeyen siyaset anlayışına, koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe son verdiğini ifade eden Filiz, bu tarihin Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Seçimin bir iktidar değişiminin ötesinde, bir zihniyet değişimini, iç politikada, dış politikada, ekonomide ve sosyal yaşamda adeta bir devrimi beraberinde getirdiğini belirten Filiz mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Aydınlık geleceğin teminatı olan partimiz ‘Aşk ile çalışan yorulmaz’ diyen liderimizin izinde 18 yılı, milletimiz ile birlikte geride bıraktı. 3 Kasım 2002’de demokrasi düşmanlarına, postmodern darbecilere karşı en büyük tokat atıldı. Yıllardır Türk siyaseti üzerine karabasan gibi çöken darbeci, vesayetçi zihniyet gitti, ileri demokrasiye hak ve özgürlüklere inanan bir anlayış geldi. Millete efendilik taslayanlar gitti, millete hizmetkar olanlar geldi. Durmak bilmeyen azmimiz ve gönülleri fethetmek sevdasıyla çıktığımız bu yolculukta, AK Parti olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmayı gaye edindik. Bu davanın yükünü çeken, cefakar ve fedakar milletimiz ile 18 yıldır başarıdan başarıya koştuk.
AK Parti bu ülkede her bir vatandaşımızın içinde kendi hayallerini, hedeflerini bulduğu, kendine yer bulabildiği, kendini evinde hissettiği dev bir çatı oldu.

İktidara gelişimizin 18. yıldönümünde kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere partimizin tüm mensuplarına bu birliğe ve beraberliğe destek olan, gönül veren herkese minnettarız. Partimizin iktidarının 18. yıl dönümünü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı