REKLAMI GEÇ

AK Parti il ve Pamukkale teşkilatları taşınıyor

AK Parti il ve Pamukkale teşkilatları taşınıyor

AK Parti Denizli İl ve Pamukkale İlçe teşkilatları taşınıyor. Yeni binanın tefrişatı yapılırken, taşınma tarihinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli programına göre belirleneceği öğrenildi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2014 Salı, 14:21

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde 35 bin dolayında olan üye sayısının Denizli’de 110 bine yükseldiğini, üye sayısıyla birlikte hareketliliğin de arttığını, partiye gelenlerin ziyaretlerini rahat bir ortamda gerçekleştirmeleri için yeni bir bina arayışına girdiklerini söyledi.

Büyükşehire uygun bir yapılanmayı da düşündüklerini kaydeden Örki, “İl ve Pamukkale ilçe teşkilatlarının yeni yeri Acıpayam karayolunda, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün karşısında olacak. Burada üç kat kiraladık. İki katı teşkilatlarımız kullanacak. En üst kattaki bölümü de konferans salonu olarak değerlendireceğiz. Böylece basın toplantılarımız ve diğer aktiviteleri daha rahat ortamda gerçekleştireceğiz” dedi.

Şu anda mobilyaların imalatı ve yerleştirilmesi için çalışma yapıldığını ifade eden Örki, “taşınma ne zaman olacak?” sorusuna “Henüz net bir tarih yok. Mayıs ayı sonuna kadar olabilir. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla Başbakanımızın yurt gezisine çıkacağını ve programında Denizli’nin de yer alacağını düşünüyoruz. Bu durumda taşınma ve açılış tarihini o programa uygun belirleyeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın ise mevcut binada faaliyetini sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı