REKLAMI GEÇ

AK Parti, ilk seçim başarısının 15. Yılını kutluyor

AK Parti, ilk seçim başarısının 15. Yılını kutluyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ve Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, AK Parti´nin ilk seçim başarısı olan 3 Kasım 2002 seçimlerinin 15. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2017 Perşembe, 16:18

Kurulduktan sonra 3 Kasım 2002′de ilk seçim başarısını kazanan AK Parti’de bu başarının 15. Yılı kutlanıyor.
Türkiye’nin tercihini yaptığını ve AK Parti’yi tek başına iktidara getirdiğini belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “3 Kasım tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için yeni bir dönemin başlangıcı, bir dönüm noktası, demokratik tarihimizde bir milat olmuştur . Türkiye, adeta karanlık bir tünelden aydınlığa çıkmıştır. Koalisyon dönemlerine, istikrarsızlığa, güvensizliğe, milletimiz son vermiştir” dedi.

Bu seçimin bir iktidar değişiminin ötesinde, bir zihniyet değişimini, iç politikada, dış politikada, ekonomide ve sosyal yaşamda bir devrimi beraberinde getirdiğini belirten Başkan Filiz; “ Yüce milletimiz, 3 Kasım seçimleriyle, çözüm üretemeyen siyaset tarzına son vermiş, Türkiye’nin potansiyelini ve dünyadaki değişimi fark edemeyen, dünya ve Türkiye gerçeklerinin gerisinde kalan siyaset anlayışını meclisin dışında bırakmıştır” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ise Ak Parti’nin iktidar oluşunun 15. Yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında, emeği geçenlere teşekkür etti.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ‘Erdemliler Hareketi’nin, AK Parti adıyla 2001’de siyaset sahnesine girdiğini hatırlatan Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Güngör, “Bu hareket; ilk girdiği seçimlerde tek başına iktidar olma başarısını gösteren bir harekettir. Başta Partimizin kurucusu Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Vatanımız, Devletimiz, Bayrağımız ve Milletimiz için yaptıkları tüm fedakarlıklar için sonsuz teşekkür ediyorum. Girdiği ilk genel seçimde 3 Kasım 2002’de iktidara gelen ve 15 yılda girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti, 15 yıllık bu süreçte bünyesinden dört başbakan ve iki cumhurbaşkanı çıkarmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı