REKLAMI GEÇ

AK Parti kahvaltıda buluştu

AK Parti kahvaltıda buluştu

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri Milletvekili Özkan, İl Başkanı Filiz ve Kadın Kolları Başkanı Dalbudak ile kahvaltıda buluştu. Buluşmanın ana konusu Denizli oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2018 Salı, 13:12

AK Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, İl Başkanı Necip Filiz ve Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ile bir araya geldi.

Denizli ana teması üzerinde gerçekleştirilen buluşmada, partinin çalışmaları değerlendirildi.

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ilk günkü şevkle çalışmaya devam edeceklerini belirterek, bu süreçte teşkilatlara büyük görevlerin düştüğünü söyledi.

İl Başkanı Necip Filiz ise Türkiye’yi çok daha güzel günlerin beklediğini anlattı, Dalbudak da özellikle Denizli’de çok güzel hizmetlerin yapıldığını kaydetti.

AK Parti yöneticilerinin davetlerine katılmalarından doyduğu memnuniyeti ifade eden Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bu tür buluşmaların önemli olduğunu düşünüyoruz. Yoğun tempoda çalışan, sürekli halkın arasında olan bir teşkilatız. Bu yoğunluk içinde bile olsa zaman zaman bu tür buluşmaları gerçekleştirmek, durum değerlendirmesi yapmak ve büyüklerimizin fikirlerini almak bizim için önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı