REKLAMI GEÇ

AK Parti Merkezefendi’den gövde gösterisi

AK Parti Merkezefendi’den gövde gösterisi

AK Parti Merkezefendi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Vekillerin ve teştilatların eksiksiz katıldığı toplantıda yaklaşık 600 partili adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, görevdeki süreçlerini değerlendirdi, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin teşkilatına hedef gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2018 Pazartesi, 14:01

AK Parti Merkezefendi İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Necip Filiz ile yaklaşık 600 partili katıldı.

FAALİYETLER ANLATILDI
Toplantı, AK Parti Merkezefendi İlçe Yönetiminin görevdeki sürecinin özetlendiği 20 dakikalık sinevizyon gösterisi ile başladı, Başer ve ekibinin çalışmaları sunuldu.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Konuşmasına İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayarak başlayan Başer, “9 Eylül günü İzmir’i işgalden kurtaran Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Böylesine önemli bir günde bir araya gelmek ayrı bir gurur, ayrı bir mutluluk” dedi.

“SANDIKLARA SAHİP ÇIKTINIZ”
24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmeler yapan Ekrem Başer, “24 Haziran’da milli iradenin yansıdığı sandıkların namusunu sizlere emanet ettik. Merkezefendi’de 603 sandığımız vardı. Seçim günü bütün teşkilatımız sandıklarının başındaydı. Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“MART 2019 SEÇİMLERİNDE GÜZEL BİR SONUÇ ALACAĞIZ”
Göreve geldiklerinde öncelikli hedeflerinin uyumlu bir çalışma ortamı oluşturmak olduğuna dikkat çeken Başer, “27 Ocak’ta göreve geldiğimizde öncelikli şiarımız uyumdu. Çok şükür, bütün kardeşlerimizle uyum içinde görevimizi yürüttük. Belediyelerimiz, mahalle teşkilatlarımız hiç bir aksaklığa fırsat vermeden, el birliği ile uyum içinde çalıştık. Göreve geldiğimiz gün, yarın gün seçim varmış gibi çalışmalara başladık. Esnaflarımızla, mahalle muhtarlarımızla, vatandaşımızla, ilçe teşkilatlarımızla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Mart 2019 seçimlerinde çok daha güzel sonuçlar almak için var güçleriyle çalıştıklarını anlatan Ekrem Başer, “Tıpkı Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde olduğu gibi Mart 2019 seçimlerinde de bayrağımız dimdik dalgalanmaya devam edecek. Bunun için sizlere büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

BAŞARILI BAŞKANLARA PLAKET
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, konuşmasının ardından 24 Haziran Erken Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilçede en yüksek oyu alan Göveçlik Mahalle Başkanı Cemil Karakaya ve Barbaros Mahalle Başkanı Ali Dinger’e plaket verildi.

Başer’in ardından AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, AK Parti Deni̇zli̇ Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız da birer konuşma yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı