REKLAMI GEÇ

AK Parti bu seminerde buluşuyor

AK Parti bu seminerde buluşuyor

AK Parti il ve ilçe teşkilatları, Dr. Şaban Kızıldağ’ın “Mazeret Yok” adlı seminere katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2018 Cuma, 15:00

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ar-Ge Birimi, Merkezefendi, Pamukkale, Çivril, Baklan, Çal, Bekilli, Buldan ve Güney İlçe Teşkilatlarını Dr. Şaban Kızıldağ’ın “Mazeret Yok” adlı semineri ile buluşturuyor.

Eğitim için, gelişim için, değişim için mazeretimiz olmamalı diyen AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Öğrenme eylemini sürekli kılmalı, eğlenerek, çözümleyerek, kendimizi geliştirerek öğrenmeyi mutlaka öğrenmeliyiz. Biz de Ak Parti Denizli İl Başkanlığı olarak ‘Mazeret Yok’ adlı eğitim programı ile bunu gerçekleştirmenin mümkün olabileceğini düşündük ve teşkilatlarımızı, Dr. Şaban Kızıldağ’ın bu semineri ile buluşturmayı görev bildik” dedi.

2 gün boyunca Denizli ve ilçelerinde gerçekleştirilecek olan seminerin ilki 17 Şubat Cumartesi günü saat 14’de Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda olacak. Ak Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı’na yapılacak ilk seminerin ardından saat 17’de Pamukkale İlçe Teşkilatı’nın katılacağı 2. Seminer gerçekleştirilecek. Cumartesi Günkü son gösterim ise Saat 20.00’de Ak Parti İl Binası’nda olacak. 18 Şubat Pazar günü ise Saat 12.00’de Çivril ve Baklan İlçe Teşkilatlarına, Saat 15.00’de Çal ve Bekilli İlçe Teşkilatlarına, saat 19.00’da da Buldan ve Güney İlçe Teşkilatlarına yapılacak gösterimler ile devam edip son bulacak

DR. ŞABAN KIZILDAĞ KİMDİR?
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri mezunu olan Kızıldağ, Sosyoloji alanında Yüksek Lisans ve İşletme ve Kamu Yönetimi alanlarında doktora yapmıştır. 27 yıllık üniversite hocası olan Kızıldağ, halen İstanbul Maltepe ve Bahçeşehir Üniversitelerinde yüksek lisans ve doktora derslerine girmektedir. Yayınlanmış 10 kitabı bulunan Kızıldağ, bugüne kadar üniversitenin dışında 2 milyon insana konferans ve seminerler vermiştir. AK Parti Siyaset Akademisi, İl Hatipleri Eğitimleri, İl ve İlçe Teşkilatlarına da eğitim vermektedir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı