REKLAMI GEÇ

“Kongre tek başına iktidarın kaynağı olacak”

“Kongre tek başına iktidarın kaynağı olacak”

Ak Parti Tanıtım ve Medya Sorumlusu Şamil Çınar, 12 Eylül’de gerçekleştirilecek AK Parti 5. olağan büyük kongresini değerlendirdi. Çınar, “Kongremiz, 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 18:27

Ak Parti Tanıtım ve Medya Sorumlusu Şamil Çınar, milletin istiklal ve istikbal için vereceği tarihi bir kararın arifesinde olduğunu belirterek, AK Parti’nin, 14 yılın her günü büyüme ve değişim isteyen bir ülkeye direnenlere karşı mücadele ettiğini söyledi. 

Çınar, “14 yılın içerisinde kritik yıllar, kritik günler-saatler, kritik zamanlar oldu. Bu kritik eşiklerin her biri vakarla, sağduyu ile tecrübe ve birikim ile sağlam prensiplerle ve milletimizin desteği ile aşıldı. Kurucu Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 2002 seçimlerine sokulmamasından başlayan ve sonrasında AK Partiyi siyasetin karanlık dehlizlerinde bırakmayı hedef alan tüm senaryolar zaman içinde birer birer çöktü. Geçen 13 yılda demoktasi, özgüven ve kalkınmada atılan dev adımlar, çekilen her zorluğun, yaşanan her sıkıntının, darboğaz gibi görülen her geçidin, sabır ve azimle aşılmasının bir semeresi olarak ülkemizin kazanımlarına eklendi. Bütün bunlar olup biterken, AK Parti’nin dayandığı en büyük güç ise sarsılmaz birliği, milletin duyduğu itimat ve kurulduğu ilk günden itibaren kurucu değerlerine olan sadakattir” dedi.

“KONGRE TEK BAŞINA İKTİDARIN KAYNAĞI OLACAK”
AK Parti’nin girdiği tüm seçimlerde olduğu gibi 7 Haziran’da da Türkiye’nin 13 yıllık kazanımlarını koruyup büyük hedeflerine ulaşmayı, milli iradeden onay alarak gerçekleştirmek için yola çıktıklarını dile getiren Şamil Çınar, “Ak Parti, ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur. Geçen 3 aylık süre ve olaylar, ülkemizin 21. asrın başından itibaren diğer ülkelerden üstünlüğünün tek başına iktidar olduğu gerçeğini bir kez daha tüm açıklığıyla ortaya koymuştur. Hedefimiz Anayasamızın hükümleri çerçevesinde gittiğimiz 1 Kasım seçimlerine ülkemize yeniden tek başına iktidar olma imkânı sunmaktadır. Yeniden tek başına iktidar, milletimizin gelecek ümidini yeşertecek, hedeflerimize güçlü adımlarla ulaşmamızı sağlayacaktır.  AK Parti ve onun kadroları için 1 Kasım’ın anlamı, yüklendiği misyonu ve sorumluluğu açısından önemli bir tarihtir. 1 Kasım’a giden her dakika, her olay bizim ve milletimiz için anlamlıdır” dedi.

12 Eylül 2015’te AK Parti 5. olağan büyük kongresinin gerçekleştirileceğini belirten Çınar, “Kongremiz, milletimizin yeni Türkiye yolculuğuna devam etmesinin kaynağı olacaktır. Kongremiz, 1 Kasım’da tek başına iktidarın ve ülkemizin hedeflerine ulaşmasının kaynağı olacaktır. Bu kongremiz, kardeşliğimize halel getirmeye çalışanlara karşı milli iradenin güçlü sesinin kaynağı olacaktır. Bu kongremiz 2023, 2053 ve 2071’e selametle ulaşmamızın kaynağı olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı