REKLAMI GEÇ

AK Parti Denizli teftişte

AK Parti Denizli teftişte

AK Parti Denizli Teşkilatı’nda hareketli günler yaşanıyor. Partinin Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, 3 kişilik ekiple Denizli’ye geldi. İl Başkanı Necip Filiz’in yurt dışında olduğu süreçte gerçekleşen ziyaret kafaları karıştırdı, ekibin teşkilat odaklı bir çalışma yaptığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2018 Perşembe, 12:35

AK Parti Denizli Teşkilatı önemli konukları ağırlıyor. Partinin Teşkilat Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörü Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve 25-26. dönem İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

TEŞKİLAT ODAKLI ÇALIŞMA
Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindekilerin sürpriz Denizli ziyareti parti içinde hareketlilik yarattı. Üst düzeyde gerçekleşen ziyaretin nedenleri sorgulanırken, teşkilat odaklı bir çalışma yapıldığı ifade edildi.

Ancak, parti içi kaynaklara göre çalışmanın yaklaşan yerel seçimlere ilişkin bir ön hazırlık olduğu da ihtimal dahilinde. Teşkilat Başkanı Kandemir ve ekibinin Denizli’de bazı görüşmelerde bulunmak, nabız yoklamak ve son durumu yakından görmek için geldikleri öne sürüldü.

İL BAŞKANI YURT DIŞINDA
Bu önemli ziyaret öncesinde İl Başkanı Necip Filiz’in yurt dışına çıkması ise parti içinde kafaları karıştırdı. İl Başkanı’nın Denizli’de olmaması nedeniyle heyete İl Başkan Vekili Halil Kuran’ın refakat ediyor.

Kandemir, Baybatur ve Sürekli, partide Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanları ile de bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı