REKLAMI GEÇ

Filiz: “Uyardık, tekrarı halinde disiplin soruşturması başlatılacak”

Filiz: “Uyardık, tekrarı halinde disiplin soruşturması başlatılacak”

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir’in sosyal medyadan yaptığı skandal paylaşıma bir tepki de kendi başkanından geldi. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Çok yanlış ifadelerde bulunmuş. Olaydan haberdar olunca aradım ve uyardım. Tekrarı halinde hakkında disiplin soruşturması başlatılacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2018 Çarşamba, 15:41

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşıma imza atmış, CHP’lilere akılsız, İYİ Partililere ülküsüz, Saadet Partililere imansız, HDP’lilere de vatansız demişti.

Paylaşımının ardından sert bir tepki ile karşılaşan AK Partili Cemile Taşdemir’e bir tepki de kendi başkanından geldi.

Skandal paylaşım ile ilgili Denizlihaber.com’un sorularını yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, yönetim kurulu üyesinin yanlış ifadelerde bulunduğunu, yanlış bir söylem ve yargılama içine girdiğini söyledi.

Bir kişinin ne kadar imanlı olduğu konusunun Allah ile kul arasında olacağını ifade eden Necip Filiz, “Tanımadığı biri hakkında böyle bir yargıda bulunmak doğru değildir. Hiç kimse insanları bu şekilde yargılayamaz” dedi.

Paylaşımdan haberdar olduktan sonra yönetim kurulu üyesi Cemile Taşdemir’i aradığını ve uyardığını da belirten AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, “Böyle bir olayı tasvip etmemiz mümkün değildir. Tekrarı halinde hakkında disiplin soruşturması başlatılacaktır” dedi.

Yorumlar

Yasin   -  Bağlantı 29 Kasım 2018, 10:20

Bir kereden bir şey olmaz mı diyorduk?

Elif   -  Bağlantı 29 Kasım 2018, 10:10

ha demek ki tekrar geriyormuş ne kadar kıymetli biriymiş gözünde ki atamamış partiden. Senin gibiler yüzünden partimden nefret eder hale geldim. Yediniz ak’ı kara ettiniz

Osman Tosman   -  Bağlantı 29 Kasım 2018, 08:24

“…noolmuş biri mi ölmüş???…” söylemini oluşturanların yaptığı ve sahip çıktığı zihniyet. Devam edin, durmak yok..

Mustafa Akar   -  Bağlantı 28 Kasım 2018, 16:15

Tekrar etmedikten sonra sorun yok yani, olay bitmiştir diyorsunuz. İl yönetiminde olup böyle insanları ötekileştirici ve hakaretvari bir paylaşımın yanına kar kalması il yönetiminin acizliğidir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı