REKLAMI GEÇ

AK Parti’de 24 aday adayı

AK Parti’de 24 aday adayı

Denizli AK Parti’den 26. Dönem Denizli Milletvekilliği için 24 aday adayı başvurdu. Listede 3 engelli, 8 kadın aday adayı bulunuyor. AK Parti eski milletvekillerinin de isimleri gündeme geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2015 Pazar, 10:53

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, aday adayı başvurularının sona erdiğini ve 24 kişilik aday adayı listesinin kesinleştiğini açıkladı.

AK Parti İl Tanım ve Medya Sorumlusu Şamil Çınar, 26 dönem milletvekilliği için aday adayı başvurusu süresinin dolduğunu ve aday adayı listesinin kesinleştiğini açıkladı. AK Parti’den 24 aday adayı başvurusu şöyle;

8 KADIN ADAY ADAYI
AK Parti Denizli Milletvekilliği aday adayı listesinde 8 kadın bulunuyor. 23. Dönem Denizli Milletvekili ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yapan Selma Aliye Kavaf’ın ablası, Sema Ramazanoğlu, 24. dönem milletvekili Nurcan Dalbudak’ın yanısıra, Fatma Sürmeli, Gülümser Gökçe Acar, Aysun Toner, Ayşe Doğan, Nurefşan Bozaba, Ayşe Rabia Yüreklitürk, 26. Dönem milletvekilliği için aday adayı oldu.

3 ENGELLİ ADAY ADAYI
AK Parti 26. Dönem milletvekili listesinde 3 engelli aday adayı bulunuyor. Ali İnamcı, Aysun Tonel ile Metin Koçyiğit, 7 kişilik aday listesine girebilmek için yarışacak.

EKİCİ VE FİLİZ DE ADAY ADAYI
AK Parti 26.dönem milletvekili aday adayı için başvuru listesinde, 22. Dönem milletvekili Osman Nuri Filiz ile 23. Dönem milletvekili Mithat Ekici’nin isimleri de yer alıyor.

AK PARTİ’NİN 24 KİŞİLİK LİSTESİ
Sema Ramazanoğlu,
Mehmet Yüksel,
Nurcan Dalbudak,
Hasan Kazdağlı,
Bilal Uçar,
Nihat Zeybekci,
İbrahim Yacan,
Osman Nuri Filiz,
Ali İnamcı,
Emin Okkaya,
Cahit Özkan,
Fatma Sürmeli,
Gülümser Gökçe Acar,
Aysun Tonel,
Hakan Erdoğan,
Hasan Sayar,
Ayşe Doğan,
Metin Koçyiğit,
Mithat Ekici,
Şahin Tin,
Nurefşan Bozaba,
Ayşe Rabia Yüreklitürk,
Osman Yüceliş
Muhammed Bekir Ege.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı