REKLAMI GEÇ

AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa etti

AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa etti

Kongre sürecine giren AK Parti’de istifalar da birbiri ardına geldi. Bozkurt, Çivril, Serinhisar ve Güney ilçe başkanları istifalarını verdi. İl Başkan Necip Filiz, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, “Hizmet veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Önemli olan halka hizmet” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2019 Perşembe, 16:57

Yaklaşan kongreler öncesinde AK Parti’de hareketlilik başladı. Değişim yaşanacak 4 ilçeden istifa haberleri birbiri ardına geldi. Bozkurt İlçe Başkanı Tolga Yanal, Çivril İlçe Başkanı Mehmet Kale, Serinhisar İlçe Başkanı Ali Özcan ve Güney İlçe Başkanı Celal Özgülen istifalarını İl Başkanlığı’na sundu.

FİLİZ: “BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİ”
İstifaları ve partide yaşanan süreci İl Başkanı Necip Filiz, Denizlihaber.com’a değerlendirdi. Kongre sürecinde değişim yaşanacak ilçelerde başkanlara teşekkür ettiklerini belirten Filiz, ilk etapta da Bozkurt, Çivril, Serinhisar ve Güney’de süreci belirli bir aşamaya getirdiklerini dile getirdi.

Bunun bir bayrak değişimi olduğunu anlatan Filiz, “Bu 4 ilçede değişim kararı verildi. Biz de arkadaşlarımızla bir araya geldik, onlara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Arkadaşlarımız da yeni sürecin önünü açmak adına istifalarını verdi” dedi.

“DİĞER İLÇELERE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER SÜRÜYOR”
Diğer ilçelere ilişkin değerlendirmelerin devam ettiğini anlatan Necip Filiz, “Değişiklik kararında tüm teşkilatların görüşleri önemli. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız ve en önemlisi de genel merkezimizin görüşleri etkili oluyor. Diğer ilçelerde de değişimler yaşanabilir. Buna önümüzdeki günlerde karar vereceğiz” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN HALKA HİZMET”
İlçelerde yeni başkanların belirlenmesi sürecinde teşkilatla temayüllerin yapılacağını anlatan Filiz, “Temayüllerin sonunda 3 isim belirlenecek ve genel merkezin onayına sunulacak. Oradan gelecek isim de ilçe başkanı olarak hazırlıklarını yapacak, yönetim belirlenerek kongreye gidilecek” dedi.

AK Parti’de önemli olanın millete hizmet sevdası olduğunu ifade eden Filiz, “Her zaman olduğu gibi kongre sürecinde de birlik ve beraberliği önemsiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı