REKLAMI GEÇ

AK Parti’de Denizli listesi belli oldu

AK Parti’de Denizli listesi belli oldu

AK Parti’nin Denizli milletvekili adayları belli oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yine beklenildiği gibi ilk sırada yer alırken, daha önce iki kez liste mağduriyeti yaşayan eski il başkanı Şahin Tin ise üçüncü sırada sırada yer aldı. Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar’a listede yer verilmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2015 Cuma, 17:18

AK Parti’nin milletvekili adayları belli oldu. Yüksek Seçim Kurulu’na verilen listede ilk sıra geçen dönem olduğu gibi yine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye ayrıldı. İkinci sıra bir dönem MKYK üyesi olarak da görev yapan Sema Ramazanoğlu’nun oldu. 

AK Parti’de böylece aile geleneği bozulmamış oldu. 2007’de Selma Aliye Kavaf, milletvekili seçilmiş ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına geterilmişti. Kavaf, 2011’de aday gösterilmemiş, yerine Kahramanmaraştan eniştesi Mehmet Ramazanoğlu meclise gitmişti. Bu dönem ise sıra Ramazanoğlu’nun eşi, Kavaf’ın kardeşi Sema Ramazanoğlu’na geldi.

Üçüncü sırada AK Parti’de 2007 ve 2011’de liste mağduruyeti yaşayan eski il başkanı Şahin Tin’e yer verildi. Dördüncü sırada da Cahit Özkan’ın bulunduğu öğrenildi. Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar’ın yer almadığı liste şöyle:

1-Nihat Zeybekci
2-Sema Ramazanoğlu
3-Şahin Tin
4-Cahit Özkan
5-Osman Yüceliş
6-Emin Okkaya
7-Muhammet Bekir Ege

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı